Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Czy ktoś się orientuje jak obecnie sytuacja w Albanii dla turysty? Będę w Tiranie i Durres nad morzem głównie interesuje mnie speed/mef/koko
  • 3508 / 575 / 1
Kazałbym ci sie rozglądać u ziomali na skate parku ale Nie dość że to jeszcze nie sezon to ziomale raczej smażą dżoje...
Kurde, prędzej myślę byś tam dostał palenie albo jakąś heroinę z Turcji albo afganu :p
Nie byłem w Albanii, gdybym
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 10 / / 0
Popytasz ludzi to znajdziesz. Tam wszystko jest. Dosyć tanio a mocny tow.
Tylko nie liczyłbym na mef i (per se) speed, raczej tylko koko albo "tańsze koko" które właściwie jest spidem, ale nie jestem na 99% pewien bo nie brałem.
Albania to wolny kraj. Policje przekupisz za 20-50 euro.

scalono - nv13

Serio. Jeśli jesteś roztropnym i śmiałym ćpunem to Albania jest dla ciebie.
Tylko schylajcie głowy ludziom (w sensie pokora i szacunek), bo możecie skończyć zakopani w górach i lasach, gdzie będą wam towarzyszyć tylko kozy :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.