Jeden z vendorów zapowiedział wprowadzenie ktoś coś wie? "AKB-57 It’s an cannabinoid class and replacement of AKB-48" Oprócz tego nie za wiele znalazłem kolejny mózgojeb czy może w końcu jakiś powrótt do euforyków jak z serii Jwh ?
akb-48 było całkiem przyzwoite.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Każde Kanna Kara.
Znalazłem to już. Strona godna podziwu, że tak powiem :wall: Jeszcze jak tolerka po tym się rowzwija ktoś coś ?
Życie to najlepszy narkotyk...
Mam małą tolerancję na kanna - to po pierwsze.
Będę porównywał do NM-2201 - to po drugie.
Mówię o gwiezdnym pyle - to po trzecie.
No i wnioski:
1) 0,3g na 30g podkładu; NM-2201 = 1 szkło ubawiło szczura w sam raz.
2) 0,3g na 30g podkładku; AKB-57 = 1 szkło poszło. Bardzo lajtowe działanie (1/3 mocy mieszanki na NM-2201)
Jak na mojego szczura 1g na 30g - powinno być dobrze. Czas działania nie wiem jaki, ponieważ dopiero zapaliłem.
- Chwila, poszło drugie szkiełko -
No... zdecydowanie słaba kanna (i bardzo dobrze). Myślę, że dla mojego szczura 1:30 - będzie ok.
Póki co, to tyle z mojej strony.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.