Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Nie znalazłem tematu na temat tej rośliny

jak w porównaniu z Baybean ,Kanna ,MB

nie spodziewać się rewelacji ale porównując do tych roślinek czuć coś chociaż subtelnego:)?
  • 1174 / 19 / 15
Zajebisty haj.

A tak na serio, to nie. I w ogóle polecam marihuanę.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 1 / 0
Dla mnie działanie żadne, smak kiepski, aby się nie zmarnowało dodaję do własnych mieszanek jako wypełniacz...
  • 28 / / 0
wlasnie ja mam pytanie odnoscie tego specyfiku , palilem ostatnio to tak mi sie wydaje ze to bylo to bo wszyscy z ktorymi jaralem twierdza ze to tyton afrykansi , pizda po tym jest nie zmierna , euforia mega juz po 2-3 buchach mam do was pytanie czy to mozliwe zeby po tym byly takie efekty , czy moze bylo to czyms spryskane lub wgl nie mialo nic wspolnego z tytoniem afrykanskim.
  • 9 / / 0
podobno wywołuje lekką euforię i jest delikatnym afrodyzjakiem. Podobno.... Sam używam jako wypełniacz, ale większych efektów nie zauważyłem
Czego pragniesz, w sobie nosisz. Nie szukaj na zewnątrz.
Kant
  • 98 / / 0
Działa raczej subtelnie...
Jest swego rodzaju afrodyzjakiem i ma ledwo zauważalne działanie euforyczne. Oczyszcza umysł i jest dobry przy medytacji.
Ma fajny aromat i smak !
Jest idealny dla kogoś pragnącego odstawić fajki ; )
Uwolnijcie swój umysł na zawsze
Niech sam wybiera co ważne.
  • 144 / 6 / 0
Ostatnio zamówiłem sobie tytoń afrykański i na mnie podziałał bardzo dobrze. Kolory stały się pastelowe i czułem bardzo przyjemną, lekką euforie. Takie "motylki" w brzuchu :-p :cheesy: . Po nad to bardzo dobrze się po nim śpi i medytuje. Najlepiej pójść na spacer do lasu i sobie zapalić, fajnie oczyszcza to umysł ze stresu i innego gówna. Polecam szczególnie nerwusom i osobą, które lubią wieczorami poczilowac ;-)
– Tak więc zos­ta­liście bez po­cie­chy ducho­wej?
– Jest wódka.
~Andrzej Sapkowski
  • 7 / / 0
Zamówiłem 5g. Paliłem. Działanie raczej żadne. Fajny jedynie delikatny smak i aromat. Funkcja - wypełniacz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.