Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jezeli bys nie dodal zasady wiazacej wlasnie ten chlorowodor powstajacy to powstalby niekompletnie zacetylowany produkt bo czesc z uwolnionego in situ chlorowodoru wysoliłaby substrat a nie produkt.
scalono - WRB
A jeszcze lepszy rezultat wychodzi z chlorkuem propionylu ;)
17 listopada 2013tomek219 pisze: Właśnie mam wątpliwości co do tego fragmentu "zalewamy ten cały bałagan acetonem, podgrzewamy (na kuchence bezogniowej!) i dodajemy
odpowiednią ilość bezwodnika." ile bzt i ile acetonu?
W obydwu wypadkach, albo zagotowujemy żądaną ilość zdrapanego proszku, lub urwany kawałek waty. studzimy, filtrujemy i cyk, wichamy.
Najgorsza metoda, to przetrzymywanie otrzymanego produktu rozpuszczonego w wodzie w jak najniższej temperaturze: 1 - 2 °C. Niestety, nawet w tak niskiej temperaturze zachodzi proces hydrolizy, choć znacznie wolniej, niż w temperaturze pokojowej.
Taka garść rad o przechowywaniu otrzymanego produktu.
Powodzenia, dzieciaki i nie zróbcie sobie krzywdy.
Najpierw z tabletek mst200 zmyto kolorową otoczkę następnie roztarto je w moździerzu na proszek. Proszek zalano wodą i zagotowano otrzymany roztwór przefiltrowano przez filtr od papierosa następnie przez filtr zrobiony ze zgniecionej waty umieszczonej w strzykawce. Otrzymany roztwór umieszczono w nowej strzykawce i powoli wkraplano stężony roztwór sodki zaczął wytrącać się osad na tłoczku postawionej strzykawki. Otrzymany osad przelano do garnuszka i odparowano wodę tak że powstał proszek. Do proszku wkroplono bezwodny aceton i bezwodnik kwasu octowego mieszaninę w garnuszku przykryto i przełożono do piekarnika na 80C do czasu aż była suchym proszkiem. Proszek miał kolor biało beżowy i bez problemu rozpuszczał się w wodzie. Po próbie na ludziach okazało się, że jest to świetny klej do tapet XDDD żart
Metodologia jest wypróbowana w praktyce
[...]
Boć to ciało rzekł szukacz było w życiu dziwne. Zawżdy wszystkiemu przeciwne I domyślać się mam pewne powody, Że popłynęło z rzeką przeciw wody
Mam tylko pytanie, czy ktoś modyfikował przepis w sposób opisywany przez klepsydrę (i bodajze heroine2), aby zrobić z tego home made Browna zdatnego do palenia traktując to po reakcji wodnym roztworem węglanu sodu? Myślałem, że nalezy sprowadzić do wolnej zasady a następnie do chlorowodorku, ale dowiedziałem się, że to nie tak się pozyskuje towar do palenia.
Zawsze chciałem samemu sobie zacetylowac maje, proces nie jest trudny, ale po moich iniekcjach zdecydowałem że już więcej opioidów iv nie chce testować, przynajmniej poki co, a H nie wydaje mi się ciekawsza od M jeśli chodzi o igłe, z tego co czytam.
Do niczego nie zachęcam, ale bywały też ogólnodostępne clearnetowe strony, gdzie latały skany dowodów tudzież dane z nich w umowach... różnorakich.
Na tematy stricte techniczne teraz się już nie wypowiem, za późno, ja właśnie obudziłam się wygięta w chińskie osiem na krześle, ale ja z teamu pins and needles. :P
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Tzn czuć przyjemne kręcenie w głowie, ale trwa to max 15 minut....
Odczynniki posiadam z popularnego sklepu internetowego. Wszystkie jakości cz.d.a
Zamówiłem bzt,aceton, i amoniak 25%.
Sposób przygotowania to:
Przygotowywuje tabletke jak do strzału, Bardzo dobrze przefiltrowywuje. Zasysam strzykawką 20ml, i wkraplam amoniak małymi kroplami ok, 0,4ml na 400mg majki. Odczekuje 15-20 minut, sciągam strzykawką z długą igłą wode z góry, potem zawartośc wylewam na łyżke i odparowywuje dokładniem.
Wydaje mi się że z wytrąceniem wolnej zasady nie mam problemu. Praktycznie za kazdym razem mi to wychodzi. I tu się pojawiają schody...
Robiłem acetylacje i samym bzt, i bzt z acetonem.
Robiąc acetylacje samym bzt, ten biały proszek zeskrobałem nożykiem na łyżke, i zalałem 400mg majki ok 4ml bezetu, tak że ten bezet pływał.i to odparowywałem przez jakies 30-40 min, wyszła glazura o kolorze słomkowym, którą zalalem wodą, dałem jeden kryształ kwasku i zagotowałem żeby puknąć.
A w przypadku acetylacji bzt z acetonem. Ułożyłem ten biały proszek na łyżce, na 200mg majki zużyłem jakoś 15ml acetonu. Zalałem ten proszek acetonem,wymieszałem i zacząłem odparowywać. prawie pod koniec odparorywania acetonu dodałem kilka kropel bzt. i też wyszła taka skorupa o kolorze jasnobrązowym. W czym popelniam błąd?
Bez problemu wytrąca mi sie wolna zasada, problem mam co dalej...
W Postach właśnie raz ktoś pisał że acetylując samym bzt, należy własnie ten biały proszek zalać i jakby rozpuścić, w innym poście ktoś pisał że acetylujac samym bzt powinno się go dodawac kroplami. Tak Samo nigdzie nie mogłem doczytać, czy acetylujac bzt z acetonem, jaka jest kolejnosc wlewania. czy mieszam razem bzt z acetonem, czy czekam aż calkowicie aceton wyparuje i dopiero bzt? Zmarnowałem już bardzo dużo, więc dajcie znać o co może chodzić....
scalono - nv13
03 października 2024stary dziad pisze: Trzeba jeszcze pamiętać, że wodny roztwór soli heroiny jest nietrwały i następuje hydroliza heroiny, dlatego jeśli robimy domową produkcję kompotu i chcemy produkt móc dłużej przechowywać, to po acetylacji i odparowaniu rozpuszczalnika, albo zdrapujemy z kubeczka (najczęstsze naczynie używane do końcowej reakcji :-) ) otrzymany produkt, lub po zagotowaniu go w wodzie zanurzamy w nim watę, którą suszymy.
W obydwu wypadkach, albo zagotowujemy żądaną ilość zdrapanego proszku, lub urwany kawałek waty. studzimy, filtrujemy i cyk, wichamy.
Najgorsza metoda, to przetrzymywanie otrzymanego produktu rozpuszczonego w wodzie w jak najniższej temperaturze: 1 - 2 °C. Niestety, nawet w tak niskiej temperaturze zachodzi proces hydrolizy, choć znacznie wolniej, niż w temperaturze pokojowej.
Taka garść rad o przechowywaniu otrzymanego produktu.
Powodzenia, dzieciaki i nie zróbcie sobie krzywdy.
Jeszcze raz napisze w skrócie:
-Przygotowywuje majke jak do strzału,najpierw filtruje przez filter od papierosa,potem przez filtr z chusteczek
-obracam strzykawke na tłok, i wkraplam dosłownie kilka kropel amoniaku,odczekuje 15-20 minut, wode która sie zebrała odlewam
-przenosze biały mokry proszek na łyżke i odparowywuje wode bardzo dokładnie. gdy jest idealnie suche, wlewam jakies 3ml bezetu(tyle zeby sie wszystko rozpusciło dobrze)
-odparowywuje na niskiej mocy, prawie najniższa jaką moge ustawić na kuchence, i pomimo że koncowe odparowywanie zajmuje ok godziny to jest taki glut skorupa, jedyna opcja żeby to puknąc to zalać wodą i na dosyc duzym ogniu trzymac zeby ta glazura sie odkleila od łyżki
gdy używałem acetonu to robiłem w ten sposób że mając wolną zasade. na 200mg używałem jakoś 15ml acetonu, czekałem aż aceton odparuje,wlewałem 1ml bzt i odparowywałem, i też wychodziła glazura. Pomóż bo już sporo zmarnowałem ://
Czy węglan sodu (przy modyfikacji siarczanu na wolną zasadę)można zastąpić wodorowęglanem sodu?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/culiacan.jpg)
Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary
Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.