Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 139 / 21 / 0
@odbytniczy1991
Nosem bardzo słabo działa, słabo rozpuszczalne czy coś.
Jak nie chcesz vapować to zjedz, działa bardzo dobrze.
  • 465 / 48 / 0
Spróbuję bo już pół wora do nocha poszło i uczucie jak po mocnej kawie . Po takiej ilości NEPa to by mnie wyjebalo na satelitę a tu XD . Myślałem vapowac w waporyzayorze do zielska takim podłużnym do suszu . Tylko np owinąć trochę w bibułę proszku . To w środek i na około CBD samo . Nie chcę żadnym zapalniczek, folii i gowien. Mam dwie lewe ręce i na bank coś grubo spierdole. Dragi których zażycie wymaga specjalnych umiejetnosci manulach są nie dla mnie
  • 5396 / 967 / 0
@odbytniczy1991 kup sobie oil pipe na alledrogo koszt jakieś 25zl z wysyłką i nic nie spierdolisz.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 50 / 1 / 0
Aiphp hmmm no teraz ciężko o dobre aiphp jak i wgl ciężko o aiphp.
Ale doszedłem metodą prób i błędów że najlepiej działa podana oral. Dużo euforii i mega libido i długość działania 👌🏻
Vapo też ok ale nie aż tak fajnie jak oral. Przy vapo króluje stymulacja, trochę euforii i libido średnio.
Sniffem to czysty speed i wejście na serducho szybko. Przynajmniej u mnie.
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Jaka jest różnica między alfa-PVP a alfa-PiHP? Czy PVP jest bardziej pobudzający?
  • 1743 / 279 / 0
@50buck jak dla mnie A-PiHP działa bardziej euforycznie i mniej schizuje kiedy się z nim poleci, A-PVP jest bardziej nieprzewidywalna.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.