Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
A-PCYP
Nieprzeczytany post autor: Ryto »
Witam ostatnio u vendorów pojawiło się A-PCYP. Probowal ktoś to? Nadaje się do waporyzacji?
  • 120 / 6 / 0
no nie tak niedawno, niektórzy to wapują ale chyba lepiej sprowadzic do wolnej postaci. bardzo dlugo dziala i podobno nie jest tak euforyczne jak a-PHP czy a-PiHP - mocno adrenalinowe. osobiscie probowalem tylko nosem z downerami (raz na alko + benzo i raz na opio) i bylo calkiem spoko, ale dziala potwornie dlugo i czuc wiecej adrenalinki niz dopaminy. ogolnie substancja ma calkiem spoko opinie.
  • 5 / / 0
i jak sytuacja? ktos jeszcze tego probowal?
  • 43 / 3 / 0
@nxnn aktualnie nie jest to dostępne, ale przerażają mnie te coraz dziwniejsze nazwy.
  • 1 / / 0
Pojawiło się u jednego vendora. Ktoś przeprowadził testy?
  • 4894 / 853 / 0
Pojawia się jak grzyby po deszczu powoli. Czyli można się spodziewać tego że to będzie następca a-pihp na 90% w mojej opinii i pihp już może nie wrócić na rynek co widać po tym że v którym coś zostało podnieśli znacząco cene. Jak ktoś będzie pcyp testowal vapo to mile widziana opinia.

@surveilled @Stteetart
Jesli się zgadza to podepnijcie pod pierwszy post.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Leci do mnie PCYP i kilka innych specyfikow. Ktos juz moze to badal? Na reddicie opinie nie najgorsze
  • 4894 / 853 / 0
@nxnn daj znać jak w porównaniu do a-pihp. Najlepiej vapo.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nadaje się do halo?
  • 50 / 1 / 0
Próbowałem od dwóch Vendorów. Od jednego to wypadło słabo. Tylko podkurwienie i schizy zaraz wchodziy i siadało na serce a od drugiego to napewno trafiłem na to co powinienem i działanie podobne do aiphp ale dłuższe o wiele dłuższe. Mniejsze schizy. Zero wejścia na serducho. Fajnie libido podnosi i stymulacja naprawdę potężna i nie pusta ale czuć euforię również
Bardziej podeszło mi sniffem niż vapo.
Ale obie formy podania Aktywne jak i sama substancja bardzo ciekawa
Chociaż plasuje to na trzecim miejscu w alfach po apvp o aphp.
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.