Mnie nikt nigdy nie zaczaił poza jednym rutynowym testem w pracy, za to mojemu ziomkowi zdarzyło się na terapii niechcący pokazać przez kamerkę terapeutce opakowanie po MDPHP czy czymś podobnym. Laska nie wytrzymała i mówiła, że od początku wiedziała że rozmawia z nią nawąchany i żeby nie rezygnował, bo robił postępy. Raz jeszcze kupił u niej wizytę, ale potem już się jorgnął, że po prostu robi na nim hajs. W konsekwencji dzięki jej pozwoleniu na nosa przy terapii zaczął mieć wyrzuty i przestał wąchać przed. Miesiąc później zrezygnował z terapii bo mu na trzeźwo nikt nie pasował xD
Moi rodzice oczywiście mieli beczunie ze mnie, że "haha ale ty głupia XDDD" i przez to niestety już uważają mnie za ćpunke i tak dalej
Moje przyjaciółki były przerażone, ale drugiej strony zaczęłyśmy rozmawiać na temat leków i tak dalej. Chodziłam przed wakacjami naćpana przy nich, ale nie zauważyły bo przy jednej mi weszła bomba, przy drugiej zeszła. Oczywiście nie chwalę się im kolejnym ćpaniem, bo mnie wyślą na odwyk po podkablowaniu mnie mamie
Mój chłopak na ostatniej wycieczce wiedział, że wyćpałam sie Acodinem i Aviomarinem aby nie kaszleć i nie rzygac. Ućpana chodziłam po Poznaniu i troche w Poczdamie, ale chuj w to. On ten fakt najwidoczniej olał i chuj
Szczerze każdy ma wyjebe i tyle
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.