ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam. Testowalem ostatnio ten specyfik i musze przyznać ze dobrze wypadł. W końcu sie czulem jak za starych dobrych czasów kiedy piguly byly powszechnie dostępne. Przyjąłem 130 mg oraz i po pól godziny sie zaladowalo. Odczucia baaardzo przyjemne i zero zjazdu. Sort od CUT.

ZAKAZ dyskusji o źródłach - scr
Ostatnio zmieniony 26 września 2015 przez scr, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: źródła
  • 1169 / 52 / 0
@up Masz porównanie do 5-MAPB/6-APB?
Ps. Wciąż nie jest trudno o pixy.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Niestety nie mam porównania. Ogólnie swiezak jestem jezeli chodzi o rc. A co do piguł to u mnie niestety bardzo ciezko znalezc cokolwiek. A jak juz się znajdzie to ceny powalają
  • 35 / / 0
Bombka 150mg bez tolerancji bardzo przyjemnie. Niestety byl to moj pierwszy kontakt z tego typu substancja i nie mam porownania, ale ogolnie polecam.
  • 1987 / 107 / 0
Re: 6-MAPDB
Nieprzeczytany post autor: scr »
No dobra, na razie mamy dwie pozytywne opinie użytkowników którzy mają po kilka postów. Do tego opinia halucynoleptikus jest sformułowana niczym reklama.
Czy jest ktoś w stanie porównać tę substancję do MDMA, 6-APB i innych benzofury?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: suri »
Imo najbardziej do 5-MAPB, 200mg p.o, przyjęte po 3 miesięcznej przerwie od substancji z rodziny mdxx, apx. Jak na nowe RC całkiem całkiem. Słabszy 5mapb, z euforia lekko przypominającą biedaketony. 7/10
  • 2 / 1 / 0
NickInnyNizWszedzie pisze:
Jakie dawki walić żeby jak najbardziej przypominało 6-apb? :D
200mg p.o(bardzo porównywalne) 100-150 sniff w zależności od doświadczenia.
  • 319 / 8 / 0
Jakieś wrażenia wizualne? O ile jakiekolwiek się pojawiły?
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 2 / 1 / 0
@up lekkie CEVy, thats all.
  • 26 / 1 / 1
W piątek wieczorem przyszła do mnie paczuszka z tym cackiem, sniffłam 80 mg (niektórzy powiedzą, że za mało) ale testowałam substancje a na mnie wszystko mocniej działa (duża oszczędność bo dawkowanie mniejsze :cool: ). W tym przypadku jednak nie poczułam nic, lekki bodyload ale po chwili zniknęło. Wczoraj znowu próbowałam ale to przypadkiem bo przesypywałam i trochu się usypało a nie miałam jak zebrać więc fuknęłam %-D było tego koło 100. Jako, że ani przedwczoraj ani wczoraj nic nie czułam to zastanawiam się, czy tolerka mi się wyrobiła, wiem, coś tam do krwi weszło, ale nie wiem czy nie za mało, żeby była jakaś spora tolerka. Czy jeśli dziś wzięłabym bombkę 150/200 mg to by coś porobiło czy raczej nie? :wall:
BTW - jeśli chodzi o sniff to dla mnie jest to dobre na przeczyszczanie nosa :*) w nosie jest potem woda, jak się porządnie wysmarka to nosek puściutki, przynajmniej u mnie, po poł godzinie może znowu coś tam w nosie się zatyka, ale ogólnie nosek u mnie po tym czyściutki a spływ jest w smaku jak sól fizjologiczna, co mnie zdziwiło i zastanawiałam się przez chwilę czy mnie nie wychujali trochę... :-( ale chyba nie, to popularny vendor (chyba jedyny który to teraz sprzedaje) i wcześniejsze proszki były działające ;]
"Wczoraj przysnił mi się Nepal, byłam razem z hipisami, uprawiałam wolną miłość, jadłam LSD garściami. Po dywanie dym się snuje, lubię bawić się włosami, gdzie jest kosz z narkotykami? gdzie jest kosz z narkotykami...?"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".