Może miałeś zły sort ,bo wcześniejsze opinie były rewelacyjne
Własnie pojawiło się w PL ,być może sort jest tak dobry jak opisywano w pierwszych opiniach ten odczynnik,była by to wtedy rewelacja na dzisiejszym rynku :-)
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Stawiam ją na równi z 3-MMC jak i nie jest nawet od niej lepsza
sniifowałem ok 150 mg ,oralnie pewnie była by lepsza,bardzo łagodna dla nosa
Bardzo lekka dla ciała ,czysta ,przepiękna euforia na bardzo wysokim poziomie ,jedyny minus to brak dopaminy
07 maja 2017MrRabbit pisze: Absolutnie nie polecam mixować tej substancji. Sort, który miałam był wybitnie aktywny aż miło ale przyjęcie p.o. 50=70 mg po uprzednim spozyciu innej substancji dało mi tak okrutną kardiówę, że nie chcę więcej tego powtarzać :P Substancja ma potencjał, mocno stymuluje jak juz zacznie się wkrecać to trwa to mega szybko. Myślę, że w pojedynkę z odpowiednią dawką byloby mega fajne ; ) jak zatrę w pamięci złe wspomnienia po mixie sprobuję solo .
N-acetyl-3,4-MDMC
Sprawdz gdzie trzeba po numerze CAS i iupac.
Moje pytanie bedzie trywialne.
Czy ten wynalazek to analog N-N DMC?
Troche sie pogubilem.
Pytanie bedzie banalne, ale chce wyjasnic kilka rzeczy...
[mention]surveilled[/mention] wyjasnij prosze lopatologicznie...czy ktos inny.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
09 kwietnia 2018Stteetart pisze:Niestety mialas:07 maja 2017MrRabbit pisze: […] przyjęcie p.o. 50=70 mg po uprzednim spozyciu innej substancji dało mi tak okrutną kardiówę, że nie chcę więcej tego powtarzać :P Substancja ma potencjał, mocno stymuluje […]
N-acetyl-3,4-MDMC
[…]
surveilled wyjasnij prosze lopatologicznie...czy ktos inny.
* — gdyby było „zamiast” związek mógłby się nazywać 3,4-MDAC, albo N-Ac-3,4-MDC, albo acetylon
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.