Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
EPH fajny był tylko miał dużo uboków, ale 4f-MPH to jak by przyjąć etylofenidat bez uboków. Nie ma wkurwienia, podirytowania czy tego chujowego roztrzęsienia. Dodatkowo
Bardzo wydajny stymulant, wydaje się bezpieczny póki ma się wagę i coś na spanie. Jest też coś z tego amphetamine-like, bardzo podoba mi się, że bardziej działa na poziomie mentalnym. Dobre, przydatne i nawet troche rekreacyjne, bez euforii (w subiektywnym znaczeniu). alkohol nie wchodzi po tym wgl, chyba że miałem zły dzień ;)
  • 1174 / 19 / 15
JestemSoba-Chyba pisze:
Według mnie substancja uzależniająca bardziej od eph, psychicznie ofc.
U mnie wrażenia są odwrotne. Aczkolwiek znam osobników nakurwiających to w takich ilościach (miksach z resztą też) jak Ty i u nich jest zdecydowane wjebanie psychiczne. Więc potencjał uzależniający tutaj myślę jest ogromnie zależny od cech osobniczych.
JestemSoba-Chyba pisze:
Z opio podobnie jak EPH - nie znoszą się zbytnio substancje, a raczej współgrają jako speedball.
Jak najbardziej się zgadzam :old: A dodatkowo podpowiem, że najlepiej komponuje się z tymi "miękkimi" opio typu buprenorfina, O-DT lub ew. koda. Ja na ten typ speedballa mawiam "clearball". Godne polecenia.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 328 / 24 / 0
Ubok - na wejściu czasami odczuwalne serce, ale po chwili jakoś to zanika.
Jak dorzucasz tabsa z 4F-MPH to dorzuć do niego 3 asparginiany extra, to to elegancko niwelują. A jak zapodajesz sniffem to ok. 30 minut przed.
olałem zaporowo prawie 3ml żeby się uśpić i wszedł bardzo ciekawy stan (ostatnia dorzutka koło 3h temu):
1. Mimo uczucia "jest grubo" (G) czuć stymulację wyraźnie - jakiekolwiek przyśnięcie w tym stanie jest niemożliwe. Choć to nie amfetamina wytrzeźwia mocno w ten charakterystyczny, fenidatowy sposób - alko i G "fizycznie", "na pierwszym planie" czuć normalnie - jednak w tle jest zdecydowana stymulacja i "logiczne myślenie" kompletnie niezaburzone. amfetaminy na swój sposób znoszą działanie alko i G (z G wzmacniają euforię) - fazy się zlewają ze sobą. Tutaj czuć obie fazy jakby osobno.
2. Jak pisałem - zniesienie efektów ubocznych G (histamina?) kompletne. Przy tej dawce (pomijając senność ofc) uboki były by znaczne i stan na pewno nie był by komfortowy. Z (w tej chwili średnio-lekką) stymulacją 4f-mph G działa choć mocno jakby jednocześnie delikatnie, "w tle".
Ta faza po 4F-MPH i GBL jest zajebista do klubu :) Sprawdzone i polecam, pisałem już o tym w temacie dot. miksów. Wyluzowanie GBL'owe, pewność siebie, stanowczość, no same plusy, uboków zero (ewentualnie to to, że ciężko potem zasnąć bez wspomagania). I do tego na imprezach taka aura wokół ciebie, że ja pierdole, a laski same na ciebie wpadają :-D
Lepsze od HEX-EN'u jeśli chodzi o naukę, choć działanie HEX'a
Bo beta-ketony nigdy nie będą lepsze do nauki od fenidatów.
Bawi mnie, kiedy obserwuje mojego kolegę i to co robi, w świetle tego, jakie 4f-MPH ma dawkowanie i jakie tutaj ostrzeżenia padają...
Gościu właśnie jedzie do mnie pożyczyć jezscze 300mg. To jego dzienna dawka. Od 2 dób nie śpi, zaczął się jąkać... Chyba mu to rozrobię do niższego stężenia, bo trochę się obawiam jak to mu wyjdzie na zdrowie, w szczególności że jest aktualnie też w ciągu alko + benzo...
Ciebie to bawi? Weź mu przemów do rozumu bo kurwa bezsensownie nabija sobie tolerkę na tak dobrą grupę substancji, jak fenidaty. Później takie małe dawki nie będą w ogóle na niego działały. Ale chuj, idiota :-D
Według mnie substancja uzależniająca bardziej od EPH, psychicznie ofc
No psychicznie to wiadomo że stimsy uzależniają. Ale ja sobie robię czasami przerwy i nie ma, żadnego ciśnienia itp, po prostu nie jestem taki zajebisty jak na stimsach.
Sniff nie jest bolesny
Pisałem już to wcześniej, posniffuj parę dni to zobaczysz, że lekko czuć a i potem nos zapchany jak nie sniffujesz.
Zdam relację czy działa to gówno na coś w stylu wybudzacza.
Jak amfetaminy to cię to nie wybudzi, ale i tak działa bardzo OK, że po depresantach nie chce się spać. Polecam. Generalnie po giblowej nocy + 4F-MPH nie ma żadnego zjazdu itp, wystarczy się wyspać, dobrze zjeść, nawodnić i łyknąć witaminki. Ogromy plus.
  • 2873 / 298 / 0
Jako wybudzacz działa chujowo i tak oczy mi się kleiły, przez noc wpieprzyłem tego łącznie z 50mg więc jak rano dopadła mnie zwała + kac to jedyne na co miałem ochotę to rzyganie i okropny ból głowy. Nie polecam. To był bardzo głupi pomysł, mogłem po tych piwkach iść spać po prostu i już.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 328 / 24 / 0
No nie licz, że to otrzeźwi cię jak amfetaminy :-D
A zwała+kac to po prostu się odwodniłeś i nie wyspałeś, poza tym pomieszałeś alko+benzo+stimy, to po takim kombo chcąc nie chcąc, swoje odcierpieć trzeba.
  • 2873 / 298 / 0
Akurat nawodniony byłem idealnie, po prostu po pewnym czasie flubropuściło i wszedł kac i skończyła się bajka.

Zarzuciłem więcej flubro i poszedłem spać, wstałem po 10h jak nowonarodzony %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1174 / 19 / 15
Akurat skończyły mi się zapasy MPH (prawie), kiedy zniknęło zewsząd. Jeśli ktoś wie, gdzie to dostać w jakimś legitnym miejscu, albo cokolwiek z fenidatów, to prosiłbym o priv, chętnie też odkupię :diabolic:
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 58 / 0
Widzę same plusy tutaj wymieniacie, a jak się ma sprawa z wpływem na układ trawienny?
U mnie to kiepsko wygląda, nawet po jednej dawce w ciągu dnia (czy to sniff czy oral) przez kilka h nieprzyjemne uczucie w żołądku, dodatkowo zaraz po wejściu odwiedzam kibel. Zapodaję trochę na oko, bo jest to koniuszek noża, aczkolwiek oscyluję w dawkach 5-15mg. Co do wazo, u mnie zawsze jest z tym problem, nawet po niewielkiej ilości kofeiny potrafię mieć, kończyny idzie przeżyć, ale występuje u mnie przez całą faze zimny nos, szczególnie po snifie. Szamam dobrze na tym, bo nawet jak podczas działanie troche się mniej chce jeść, to już po 2-3 od zapodania idzie wszystko nadrobić.
Co polecacie na rewelację żołądkowe?
I dodam że próbując kilku dawek w ciągu dnia potrafiło mnie kuć z prawej strony, czym to może być spowodowane.
  • 281 / 26 / 0
marek1234 pisze:
Lepsze od HEX-EN'u jeśli chodzi o naukę, choć działanie HEX'a
Bo beta-ketony nigdy nie będą lepsze do nauki od fenidatów.
Akurat porównując działanie HEX-EN'u do EPH mogę powiedzieć że ten drugi pozostawiał wiele do życzenia, nie wzrastała mi po nim w ogóle motywacja, a w większych dawkach tylko rozdrażnienie, pomimo ketonowego nieogaru przez pierwsze 15min HEX-EN był do nauki dużo lepszy, więc nie da się raczej generalizować w ten sposób.

No i HEX-EN spośród beta-ketonów wyróżnia się jednak działaniem, chyba jeden z niewielu który się nadaje do nauki, w niskich dawkach bardzo łagodny dla organizmu, w wyższych ma dużo więcej skutków ubocznych od reszty ketonów, taka trutka na ketonowe zwierzęta cisnące do oporu, mająca na celu odsiać je jeszcze bardziej od reszty społeczeństwa %-D .

4F-MPH i tak jest w kompletnie innej lidze od tych dwóch, obniża w niskich dawkach ciśnienie, więc musi być dosyć selektywnym DRI. Nie wywołuje rozpraszającej euforii i równocześnie zwiększa motywację i pewność siebie. Jednak po wyższej dawce też zauważyłem ciśnienie po stronie wątroby i do tego jeszcze po stronie nerek, mam nadzieję że nie okaże się hepatotoksyczny, albo nefrotoksyczny.
  • 56 / 4 / 0
Podbiję co wszyscy wiedzą - ta substancja żeby działała dobrze mysi być brana pod ogólnie dobry stan organizmu (najedzony, wyspany, nie na odstawce czegos).
Stosujac male dawki "do nauki" (hehe) zawsze wjazd na cialo byl bliski zeru/niezauwazalny. Ostatnie dwa dni mnie gardlo bolalo mocno, bez goraczki. Pod wieczor przeszlo calkowicie to sobie pozwolilem poprogramować na 4f, i (jakby to glupie nie bylo) zaskoczenie - mimo dawki na granicy placebo jak zwykle dość silna wazokonstrykcja, roztrzesienie, i zimne dłonie.

Chociaż z nim skończyłem (hehe2) poleciało 1.5 GBL z mikrozapasu na czarna godzine na ogarnięcie mocno niekomfortowego stanu i tu juz bez zaskoczenia - wszystkie uboki off w ciagu 5min od wejścia G. I mimo późniejszych dorzutek (szybciej skoncze zapasy to bede bezpieczniejszy przeciez!) dorzutek i tego i tego, zaden z dwójki nie przedstawia zadnego uboka, kombinacja piękna.
Po zejściu obu (4f t-5h, GBL t-2.5h) dwa browarki i spodziewam się zasnąć łatwo, ogólnie w niskich dawkach (4f-MPH) przyjazna substancja do zasypiania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.