Bardzo wydajny stymulant, wydaje się bezpieczny póki ma się wagę i coś na spanie. Jest też coś z tego amphetamine-like, bardzo podoba mi się, że bardziej działa na poziomie mentalnym. Dobre, przydatne i nawet troche rekreacyjne, bez euforii (w subiektywnym znaczeniu). alkohol nie wchodzi po tym wgl, chyba że miałem zły dzień ;)
JestemSoba-Chyba pisze:Według mnie substancja uzależniająca bardziej od eph, psychicznie ofc.
JestemSoba-Chyba pisze:Z opio podobnie jak EPH - nie znoszą się zbytnio substancje, a raczej współgrają jako speedball.
Ubok - na wejściu czasami odczuwalne serce, ale po chwili jakoś to zanika.
olałem zaporowo prawie 3ml żeby się uśpić i wszedł bardzo ciekawy stan (ostatnia dorzutka koło 3h temu):
1. Mimo uczucia "jest grubo" (G) czuć stymulację wyraźnie - jakiekolwiek przyśnięcie w tym stanie jest niemożliwe. Choć to nie amfetamina wytrzeźwia mocno w ten charakterystyczny, fenidatowy sposób - alko i G "fizycznie", "na pierwszym planie" czuć normalnie - jednak w tle jest zdecydowana stymulacja i "logiczne myślenie" kompletnie niezaburzone. amfetaminy na swój sposób znoszą działanie alko i G (z G wzmacniają euforię) - fazy się zlewają ze sobą. Tutaj czuć obie fazy jakby osobno.
2. Jak pisałem - zniesienie efektów ubocznych G (histamina?) kompletne. Przy tej dawce (pomijając senność ofc) uboki były by znaczne i stan na pewno nie był by komfortowy. Z (w tej chwili średnio-lekką) stymulacją 4f-mph G działa choć mocno jakby jednocześnie delikatnie, "w tle".
Lepsze od HEX-EN'u jeśli chodzi o naukę, choć działanie HEX'a
Bawi mnie, kiedy obserwuje mojego kolegę i to co robi, w świetle tego, jakie 4f-MPH ma dawkowanie i jakie tutaj ostrzeżenia padają...
Gościu właśnie jedzie do mnie pożyczyć jezscze 300mg. To jego dzienna dawka. Od 2 dób nie śpi, zaczął się jąkać... Chyba mu to rozrobię do niższego stężenia, bo trochę się obawiam jak to mu wyjdzie na zdrowie, w szczególności że jest aktualnie też w ciągu alko + benzo...
Według mnie substancja uzależniająca bardziej od EPH, psychicznie ofc
Sniff nie jest bolesny
Zdam relację czy działa to gówno na coś w stylu wybudzacza.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
A zwała+kac to po prostu się odwodniłeś i nie wyspałeś, poza tym pomieszałeś alko+benzo+stimy, to po takim kombo chcąc nie chcąc, swoje odcierpieć trzeba.
Zarzuciłem więcej flubro i poszedłem spać, wstałem po 10h jak nowonarodzony
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
U mnie to kiepsko wygląda, nawet po jednej dawce w ciągu dnia (czy to sniff czy oral) przez kilka h nieprzyjemne uczucie w żołądku, dodatkowo zaraz po wejściu odwiedzam kibel. Zapodaję trochę na oko, bo jest to koniuszek noża, aczkolwiek oscyluję w dawkach 5-15mg. Co do wazo, u mnie zawsze jest z tym problem, nawet po niewielkiej ilości kofeiny potrafię mieć, kończyny idzie przeżyć, ale występuje u mnie przez całą faze zimny nos, szczególnie po snifie. Szamam dobrze na tym, bo nawet jak podczas działanie troche się mniej chce jeść, to już po 2-3 od zapodania idzie wszystko nadrobić.
Co polecacie na rewelację żołądkowe?
I dodam że próbując kilku dawek w ciągu dnia potrafiło mnie kuć z prawej strony, czym to może być spowodowane.
marek1234 pisze:Bo beta-ketony nigdy nie będą lepsze do nauki od fenidatów.Lepsze od HEX-EN'u jeśli chodzi o naukę, choć działanie HEX'a
No i HEX-EN spośród beta-ketonów wyróżnia się jednak działaniem, chyba jeden z niewielu który się nadaje do nauki, w niskich dawkach bardzo łagodny dla organizmu, w wyższych ma dużo więcej skutków ubocznych od reszty ketonów, taka trutka na ketonowe zwierzęta cisnące do oporu, mająca na celu odsiać je jeszcze bardziej od reszty społeczeństwa
4F-MPH i tak jest w kompletnie innej lidze od tych dwóch, obniża w niskich dawkach ciśnienie, więc musi być dosyć selektywnym DRI. Nie wywołuje rozpraszającej euforii i równocześnie zwiększa motywację i pewność siebie. Jednak po wyższej dawce też zauważyłem ciśnienie po stronie wątroby i do tego jeszcze po stronie nerek, mam nadzieję że nie okaże się hepatotoksyczny, albo nefrotoksyczny.
Stosujac male dawki "do nauki" (hehe) zawsze wjazd na cialo byl bliski zeru/niezauwazalny. Ostatnie dwa dni mnie gardlo bolalo mocno, bez goraczki. Pod wieczor przeszlo calkowicie to sobie pozwolilem poprogramować na 4f, i (jakby to glupie nie bylo) zaskoczenie - mimo dawki na granicy placebo jak zwykle dość silna wazokonstrykcja, roztrzesienie, i zimne dłonie.
Chociaż z nim skończyłem (hehe2) poleciało 1.5 GBL z mikrozapasu na czarna godzine na ogarnięcie mocno niekomfortowego stanu i tu juz bez zaskoczenia - wszystkie uboki off w ciagu 5min od wejścia G. I mimo późniejszych dorzutek (szybciej skoncze zapasy to bede bezpieczniejszy przeciez!) dorzutek i tego i tego, zaden z dwójki nie przedstawia zadnego uboka, kombinacja piękna.
Po zejściu obu (4f t-5h, GBL t-2.5h) dwa browarki i spodziewam się zasnąć łatwo, ogólnie w niskich dawkach (4f-MPH) przyjazna substancja do zasypiania.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/7be4aa44-20c8-499d-b97d-1bf945a75458/mcdonalds.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250508%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250508T060602Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=1801ddd5b57f046c003761f25801d3e1f6809d0a161d0d652b8b345d1191602b)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jelitko.jpg)
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego
Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.