Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 698 / 171 / 0
Kilka tygodni temu chodziły słuchy, że na Europę ma spaść świeży śnieg bialutkiego 4F-MPH. :-| Czy ktoś już przetestował te nowe sorty? Czy można się spodziewać, że stare wraca, czy nie bardzo?
  • 89 / 2 / 0
Miały nadejść. Też się cieszyłem, ale chyba nic z tego nie wychodzi. Niestety, wygląda jakby rynek vendorów upadał, więc nadzieje maleją.
  • 170 / 13 / 0
Bardzo dobra substancja (a przynajmniej jej zeszłoroczny sort) nadająca się do osiągnięcia stanu merytorycznego skupienia jakże pomocnego w walce z sesją egzaminacyjną. Stawiam ją na równi z etylofenidatem, jeśli nie wyżej. Z wytęsknieniem czekam na jakąś pierwszą jaskółkę odnośnie jej powrotu na polski rynek.
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 163 / 5 / 0
Wszyscy pytają o ten 4F. a co w nim takiego wyjątkowego?
  • 640 / 118 / 0
Ja już mam, ale na razie nie sprawdzałem. Jednak nie napalajcie się. Znowu jest to sort w kamieniach, mocno zanieczyszczony. Grudy są żółto-pamarańczowe. Tyle, że tym razem przynajmniej zapach ma normalny, tzn. czuć apteką, ale nie pamiętam, jak to było z dobrym MPH.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
[ external image ] Dobre akcje z tym "4f-MPH".
Kurwa, śmiech na sali %-D
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 64 / 0
To te zolte niby real 4f - MPH ? Dawno nie zamawialem odczynnika. Mogłbyś wrzucić porównawcze foto z prawilniakiem , bo nie wygląda za ładnie..... miks kryształów grud pudru
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 527 / 6 / 0
Jak teraz patrze to raczej większe dawki testowałem to tego z 4 razy dorzucałem.
Ale tyle uboków miałem, że szok. Nawet nie chce mi się ruszać tego ponownie. Spróbuję jutro na spokojnie bo wczoraj to raz, że trochę chory byłem a dwa, zę dawka nie taka. Ale wspomne raz jeszcze, że dawny sort o mocnych charakterystycznym zapachu dorzucałem często, a nawet i o 21 a o 1 szedłem spać.
  • 427 / 43 / 0
Jak to był 4F-MPH prawdziwy i dawkowałeś go o dużo za dużo to nic dziwnego, że tak się źle czułeś.
Ja odmierzałem dawki czerwoną łyżeczką od noopeptu - to czubata ile mogła mieć? 8-12mg? Chyba coś w tym przedziale i ładowałem po jednej czasami dwie. Dwie to było już na prawdę bardzo dobre działanie. Więcej niż dwie na raz i od razu skutki uboczne...
  • 334 / 43 / 0
też nie przekraczałem 15-20mg. jednorazowo było pikobelo
jest nadzieja że to coś konkretnego
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.