Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 495 / 17 / 0
Jakie sorty latają?

Kosmos coś dobrego ma?

Jakie dawki do pracy?

Łatwo przeciąć?

Bezo zbije?

Redukuje alko?
  • 401 / 21 / 0
14 września 2017fantastikum pisze:
4F-MPH mi się już kończy!!! Z dwie dawki zostaly :(

[mention]essen[/mention], sprawdziłem ten 4-MPH i wygląda tragicznie, całe żółte. Nie wiem czy próbować czy sobie odpuścić. A może wysłać do SIN na kontrolę, albo poczekam jak będę na doktoracie to sam to przebadam.

Nie tykałbym tego więc tak jak mówisz przebadaj to w przyszlości albo kibel. Z tego co wcześniej czytałem 4-MPH jest 10x słabszy niż MPH więc nawet bym sobie nie zawracał tym nosa.
Ja się zastanawiam czy nie wysłać do SIN tego 4F-MPH co napewno nim nie jest a tak go zachwalaliście od jednego vendora. Muszę ogarnąć tylko jak wyslać ten syf do ich labu i czy dużo za to zapłace. Ale ręcze że to ni chuja nie jest 4F-MPH!
  • 427 / 43 / 0
Nie wiem, waham się.... w obliczu narastającej presji z pracą magisterską i niepewnością dostania się na doktorat - chyba trochę spróbuję.... 'Jak to będzie toksyna jakaś to problem się sam rozwiążę, hehe ;d

A tak serio to chyba chwycę się noopepta + kawa, albo z SNI-189 się pobawię... już żadnych fenidatów... chyba, że IPH sobie skołuje. Tylko w nim mimo wszystko fokus jest ale brakuje zacięcia...

Fak... ostatnia dawka 4F-MPH mi została!!!
  • 477 / 77 / 0
Niecaly rok temu rozpuscilem 500 mg w 100 ml spirytusu o czym w zasadzie zapomnialem %-D.

1. Jezeli roztwor byl przechowywany w szafce (tj. brak swiatla, sucho i bez skrajnych temperatur) to 4fmph powinno nadal dzialac? (wydaje mi sie, ze tak, ale wole sie upewnic.)
2. Niestety w szafce posiadam 2 butelki spirytusu z czego jedna zawiera 4 f MPH, a druga nic. Jakies sposoby, zeby je odroznic? Nie liczac ladowania raz z jednej, raz z drugiej, bo potem placebo, brak dzialania itp. Koniec koncow i tak nie wiadomo gdzie jest, a gdzie go nie ma.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 12 / 0
ciemne czasy nadchodzą, u vendorów pustki, nowy rok niebawem
coś wyczuwam nową fale zatruć i nowych użytkowników 4F-PHP myślących, że to 4F-MPH
( dobrze, że porobiłem zapasy do końca zimy )
  • 427 / 43 / 0
Dlatego wysyłajmy te próbki do SIN. Wtedy normalni vendorzy będą ograniczani na przekręty.
  • 378 / 10 / 0
17 września 2017essen pisze:

Nie tykałbym tego więc tak jak mówisz przebadaj to w przyszlości albo kibel. Z tego co wcześniej czytałem 4-MPH jest 10x słabszy niż MPH więc nawet bym sobie nie zawracał tym nosa.
Ja się zastanawiam czy nie wysłać do SIN tego 4F-MPH co napewno nim nie jest a tak go zachwalaliście od jednego vendora. Muszę ogarnąć tylko jak wyslać ten syf do ich labu i czy dużo za to zapłace. Ale ręcze że to ni chuja nie jest 4F-MPH!
tam jest 4F-MPH.jestem pewna.jaka czystość ? nie wiem. tam jest 4F-MPH.

p.s. przestań tyle pierdolić o tym SIN'ie tylko to wyślij i jak będziesz miał wyniki to podasz jak będziesz chciał.
bez ciśnień.
pzdr.
  • 9485 / 1865 / 2
08 września 2017ergoSum pisze:
@up zakkriah, ledzeppelin2 i inni, skąd 4mmph można wziąć teraz, jest u któregoś z vendorów na polsze?

@fantastikum nawet wiki angielska mówi o wyższym stopniu inhibicji re-wychwytu DA niż przy metylofenidacie, i 3 odnośniki na potwierdzenie tego jednego zdania daje. Dalej obstajesz przy swoim, bo jeśli tak to chętnie posłucham, z czego takie wnioski?

macie Panowie jakieś sposoby zapanowania nad tym logicznym do przesady i lekko wypranym z emocji myśleniem które się włącza po pewnym czasie jak zauważyłem? słyszałem, że to kwestia podniesionej Acetylocholiny której większy poziom będzie się obserwować praktycznie zawsze przy dopaminergikach (info by Hash_Oil, chyba nic nie przekręciłem). Wiadomo, że antagonizm NMDA np. zresetowanie się dysocjantami pomaga, ale musi być coś lepszego...
NDRa
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 398 / 24 / 0
Na reddicie piszą, że jest problem z prekursorami do syntezy i ogólnie to o 4f-MPH można sobie pomarzyć..
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 12 / 0
18 września 2017ggyo pisze:
Na reddicie piszą, że jest problem z prekursorami do syntezy i ogólnie to o 4f-MPH można sobie pomarzyć..
to przejebane
jest jakis nowy zamiennik z fenidatów?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.