Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 427 / 43 / 0
No ja też mam to 4-MPH i na etykiecie jest wzór 4F-MPH podany. Tylko w nazwie F skreślone długopisem.
Na razie nie testowałem, ale na stronie [vendora] jest pełna nazwa związku:
Methyl 2-(morpholin-3-yl)-2-phenylacetate H.

Czyli to by było to: http://tnijurl.com/b4b5423cc55f/

Tylko co dalej. Ktoś testował? Dawkowanie?
zakaz wskazywania źródeł - surv
  • 401 / 20 / 0
Znalazłem co to jest ten tajemniczy 4-MPH zwany Methylmorphenate. Delikatny fenidat. 10x słabszy niż MPH. Może się u kogoś sprawdzi taki lajtowy fenidat jesli go 4F-MPH za bardzo wyjebuje z butów (Im bardziej wyjebie tym gorszy zjazd).
@fantastikum i jak, sprobowales tego 4-MPH?

Scalono. MrRabbit.
  • 906 / 74 / 19
To już lepiej, w takim przypadku, wg mnie, po prostu mniejszych dawek 4F-MPH się trzymać, żeby zjazdów nie zaliczać. :-)

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit,
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 427 / 43 / 0
No, teraz na test poszło ok. 1/4 mikrołyżeczki, czerwonej, od noopeptu. Jak do 17:30 nic nie będzie się działo to walę 1 łyżeczkę. Ale uprzedzam, że wyniki mogą być nieobiektywne. Dzisiaj rano przesadziłem z 4f-MPH i jakieś 2h temu dopiłem resztki eti na oko może z 2,5 mg. Uspokoiło mnie do tego stopnia, że postanowiłem zabrać się teraz za to 4-MPH w nadziei, że zadziała subtelnie aktywizująco, bo mam w h*j spraw do ogarniania.
Wydaje mi się, że to jest po prostu MPH, z tym, że posiada morfoline a nie piperydyne.
---
Zresztą kur*a niewiadomo co to. Vendor nie odpowiada na pytania odnośnie związku, na etykiecie wzór strukturalny 4F-MPH, a w nazwie F skreślone długopisem.
  • 361 / 33 / 0
Morfoliny sa czesto zastepywane w zwiazkach dzialaja podobnie sa klarowniejszymi odpowiednikami substancji morfolinomefedron,fenterminomefedron ten zwiazek co mowisz co ma morfoline
Dziala dobrze w wiekszych dawkach.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 345 / 6 / 0
Jestem po nieprzespanej nocy na 4cmc i kilka godzin temu wziąłem 1mg klonazolamu, teraz wrzuciłem łacznie około 50mg 4F-MPH Batch #2 i nie czuję żadnego działania o co chodzi ?
  • 714 / 45 / 0
Benzo zbija działanie stimów i chyba wszystkiego innego, a 1 mg klona to raczej nie mała dawka. Poszukaj jaki jest czas działania, po tym czasie powinno powoli wrócić do normy. Dla etizolamu to jest np. 6-8 godzin.

[edit] z wątku o klonach
czas półtrwania tego benzo trwa 14-18 godzin
Czas półtrwania, nie całkowity.

Jakieś inne źródło z duckduckgo:
Klonazolam, to jest dopiero szatan, benzo na melanż, chyba żadna ... Czas działania to ok 12h dla dawki 2mg, dla 4mg będzie to już 16-20h.
Możesz spokojnie założyć, że musisz pauzować około 24 h albo i dłużej.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2017 przez StrangeloveDr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 345 / 6 / 0
można 4F-MPH łączyc z alko ?
  • 5016 / 858 / 0
Mozna, ale mega odwodnienie. Substancje sie znosza, czyli masz trzezwosc a na nast dzien mega kaca. Nie polecam alko z fenidatami.
Warto jednak mieć kreskensa jak idziemy na ostre chlanie. Potrafi postawic na nogi.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 96 / 5 / 0
Powtarzam pytanie, bo w wątku o MPH nikt mi nie odpowiedział, a z 4f-MPH to samo miałem w sumie.

Pierwszy raz z 4f-MPH - mega skupienie, poprawa humoru do euforii wręcz. Za 3 razem skończyły się efekty pozytywne i czułem wyłącznie roztrzęsienie, stres (adrenalina?).

Pierwszy raz z MPH (Medikinet 10mg CR) - to samo, pierwszy raz super, lżej niż 4f bo nie brak aż takiej euforii ale poprawa humoru i bardziej taka "pozytywna normalność", czyli no że nie wyjebało mnie z butów i zadziałało jak powinno. Drugi raz i każdy kolejny - stres, rozstrzęsienie, nerwowość. Zrobiłem badania, morfologia dobrze, żelazo zajebiście, wapń niedobór, a jak wapń to pewnie też D3. To od tego czy są jeszcze jakieś inne możliwości jak np. dojechany układ adrenergiczny (idk, wy tu jesteście specami)? Wpierdalam sezam (ogólnie dieta zdrowa) i magnez (lek), na wakacje planuję dużo słońca i ruchu + zero stimów. Myślicie, że po wakacjach przejdzie? Stawiam na problemy z koncentracją na tle stresowym i dlatego MPH nie pomaga.
Sorty najprawilniejsze, pierwszy sprawdzony nie tylko na mnie i bardzo chwalony, drugi z apteki, więc mówi to samo za siebie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.