Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 118 / 0
Biała łyżeczka ze zdjęcia ma poj. 0,05 ml. Licząc swoje średnie zużycie 4-F-MPH, doszedłem do wniosku, że prochu mieści się w niej na płasko między 22 a 30 mg.
hhhhhh.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / 20 / 0
ta jest zdecydowanie większa od tej czerwonej co wrzuciłem na poprzedniej stronie. Więc skoro mówisz że ta 22-30mg to wnioskuje że ta czerwona będzie miała coś około 5mg.
Ok, na str 6 Fraazy porządnie opisał ile się mieści:

1.Biała mikrołyżeczka (zazwyczaj dodawana na tą chwilę w sklepach z suplementami)
mająca służyć do odmierzania Noopeptu - napisane jest na niej 10-15mg. Oczywiście bzdura, co wszyscy już wiemy od dawna. :-p
Taka właśnie łyżeczka, jeśli odmierzamy nią 4F-MPH standardowo ubita, płaska pomieści ok. 2,5-3mg. Mocno zbita, czubata nawet 6mg , czyli 2x tyle. :-)

2.Czerwona mikrołyżeczka (kiedyś często dodawana, teraz rzadko) również mająca służyć do odmierzania Noopeptu i o dziwo ma mieć 10-12mg, a jest troszkę większa od jej białej odpowiedniczki, więc w przybliżeniu, porównując do białej, płaska pomieści ok 3,5-4mg.

Mam obie te łyżeczki i potwierdzam że czerwona (z napisem 10-12) jest większa od białej (z napisem 10-15).
Wora otwieram często a z niego nie ubywa nic a nic. Szatańska substancja. Znam ją już ponad rok a itak ciężko ją okiełznać.
btw: Przydałoby się zrobić jakiś porządny FAQ dot. 4F-MPH
  • 274 / 12 / 0
Też macie często takie uciskanie jak by co siędziało w gardle po zażyciu?
  • 361 / 33 / 0
Czasami po substancjach zdarza sie zwlaszcza tych o noradrenalinowym i noradrenalinowo-dopaminowym dzialaniu.
Czasem sa to poprostu substancje drazniace wiec moga w tym miejscu czyli gardle tak dzialac.Czasem po prostu zwezaja sie naczynia tez moze byc tego skutek jakby cos siedzialo jakis paproch i lekki ucisk w gardle,nawet jak nie pije sie a sucho masz w gardle tez moze tak wystapic.
Czasem cos z tarczyca chwilowe zaklocenia funkcjonowania zwykle niegrozne
Ta biala lyzeczka plasko nasypana i rowna powierzchnia bez wzniesien to ~25mg przynajmniej u mnie tak producent mowil.
A dawkowanie w przypadku 4F-MPH to podstawa.

Scalono posty. MrRabbit.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 19 / 0
Czy wysoka prolaktyna może hamować działanie 4f jak i ogólnie ujętych NDRI?
  • 640 / 118 / 0
Masz stwierdzony wysoki poziom prolaktyny, czy wnioskujesz po symptomach? Bo sam jakiś czas temu myślałem, że mam podobny problem. Z lektury internetu wychodziło, że owszem, po pierwsze prolaktyna z MPH się nie lubią, a po drugie muszę mieć jej zdecydowanie ponad normę.

Nie wiem, jak było naprawdę, ale z pewnością przesadziłem w tamtym okresie z dawkami. W efekcie z dnia na dzień MPH coraz gorzej działał i nawet zmniejszanie dawek na niewiele się zdało. Dopiero kilka dni na minimalnych wrzutkach pomogło. Coś tam się poukładało, braki uzupełniły, a ja zapomniałem o prolaktynie.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 13 / 0
przesadziłem w tamtym okresie z dawkami. W efekcie z dnia na dzień MPH coraz gorzej działał i nawet zmniejszanie dawek na niewiele się zdało
Podbijam. Próbowaliśmy z kolegami wyciągnąć z tej substancji jakiś potencjał rekreacyjny, co w efekcie podniosło tolerkę do takiego stopnia, że dawki które stosowałem do pracy powodowały jedynie to typowe rozdrażnienie i bezsenność, ciężko było znów trafić w dawkę. W 2 dni poszło coś koło 300mg na 3 osoby. Uboki - jakaś taka dezorientacja i wyczulone zmysły, bardzo płytki sen po 2 dniach na nogach. Minęły jakieś 2 tygodnie zanim zacząłem wrzucać to tak jak kiedyś, przy czym efekt i tak jest wyraźnie słabszy. Na chwilę obecną zrobię sobie przerwę na kolejne 2 tygodnie. Nie róbcie tak jak ja :old:
  • 594 / 34 / 0
Moje pierwsze doświadczenie z tym specyfikiem to około 15-20mg przez cały dzień(ostatnia mała dawka ok 17). Tolerancja na to zerowa, w zeszłym tygu biedaketony maks 150mg przez 7 dni - po za tym naturalne THC ok 0,5g dzień w dzień.
Efekt jest taki, że pierwsza noc praktycznie bez snu. Druga noc jako tako, ale nie pamiętam, abym załapał fazę REM i po przebudzeniu nadal czuję się niewypoczęty. Dlatego WSZYSTKICH UCZULAM NA UWAŻNE DAWKOWANIE I KORZYSTANIE Z GŁOWĄ, bo ok godziny 20tej dnia pierwszego naszło mnie na dorzutkę, ale zdrowy rozsądek przemógł. Jednak za późno, bo nieprzyjemności mimo wszystko są :old:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
12 maja 2017jokerr pisze:
Czasami po substancjach zdarza sie zwlaszcza tych o noradrenalinowym i noradrenalinowo-dopaminowym dzialaniu.
Czasem sa to poprostu substancje drazniace wiec moga w tym miejscu czyli gardle tak dzialac.Czasem po prostu zwezaja sie naczynia tez moze byc tego skutek jakby cos siedzialo jakis paproch i lekki ucisk w gardle,nawet jak nie pije sie a sucho masz w gardle tez moze tak wystapic.
Czasem cos z tarczyca chwilowe zaklocenia funkcjonowania zwykle niegrozne
Ta biala lyzeczka plasko nasypana i rowna powierzchnia bez wzniesien to ~25mg przynajmniej u mnie tak producent mowil.
A dawkowanie w przypadku 4F-MPH to podstawa.

Scalono posty. MrRabbit.
Chuja wafla, to objaw nerwowy. Globus histericus.
Czynniki psychologiczne (np. stany lękowe, obniżony nastrój i depresja, stres).
http://wylecz.to/pl/choroby/laryngologi ... popupClose - tu ogólnie
https://portal.abczdrowie.pl/gula-w-gar ... le-nerwica inne

Jak nie masz refluksu czy czegoś z przełykiem, a ten objaw jest tylko przy 4f-MPH to jest objaw nerwowy. Tak jak ewentualny ucisk na klatce piersiowej. Stimy tak mają, każdy ma skręconą psychikę w inną stronę, w takich ubokach póki co króluje chyba HEX-EN.
  • 847 / 283 / 0
@Akhe
To nadmiar acetylocholiny albo hipoglikemia. Jeżeli to pierwsze to pomoże Ci mikrodozowanie DXM do 4F, a jak to drugie to wystarczy się najeść i później dbać o poziom cukru we krwi.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.