Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1674 / 106 / 0
4-CEC
Nieprzeczytany post autor: randomuser118 »
Jedno z lab podało ze w najblizszym czasie dio oferty wejdzie analog 4cmc czyli 4cec
Strzelam ze bedzie to chloro etylo
Ma to jakis sens ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Re: 4-CEC
Nieprzeczytany post autor: MrGnat »
4-chloroetylokatynon? Jebane chinole szybko działają wypuszczając nowość w tydzień po delegalu xD imo substancja raczej bez większych szans na sukces vide x-xEC i x-CMC - zarówno etylolatynony jak i podstawione chlorem metkatynony są gorsze od swoich starszych braci. Tu mamy kumulacje, nie dość ze chloro to jeszcze etylo...
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 259 / 39 / 0
Re: 4-CEC
Nieprzeczytany post autor: Czangwej »
Wszystkie CEC, BEC, FEC są tak średnio 3-4 razy słabsze od swych metylowych odpowiedników. Zupełnie nie warto.
  • 2428 / 90 / 0
Miałem okazje to testowąc i muszę powiedzieć ze nieco sie zaskoczyłem , bo okazało sie ,że to klepliwe jest i co ciekawsze jak dla mnie to fajniejsze jest w działaniu niż skurwiałe 3-CMC... Po nosie nawet aż tak kurewsko mocno nie jedźi , hmm nie wiem ile dokładnie działa ale obstawiałbym jakies 1 może 1,5h z tym ,że sam PEAK trwa raptem kilka min (tzn przez jakies 10min jest fajnie a potem robi sie tak jakos nijako...) Tyko Sniffem to waliłem a dawki? hmm od jakiś 150 do 300-400mg max w jednej kresce %-D
Ale ogólnie to raczej chujnia...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 3 / 0
Dawkowanie tego czegoś jest kurewsko wysokie, nie celowałbym niżej niż 200 mg na sniffa. Co ciekawsze, klepie jakieś 8-12 minut maksymalnie, potem zostaje stymulacja i taka zjeba. Po zjedzeniu sztuki miałem na drugi dzień tragiczny zwał, nie ma czego polecać...
Z plusów to jedynie to, że nie piecze tak przy wciąganiu, nie śmierdzi i jest jak dla mnie nieco przyjemniejsze, niż metylowe odpowiedniki.
  • 2428 / 90 / 0
pisząc metylowe odpowiedniki masz na myśli chlorometkatynony ofc tak?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
Dawki 300mg+ i peak w przedziale 10-15min. Idąc tym tropem to chinole zaraz zrobią coś co dawkuje się od 1g i trzyma 5min. %-D

Jak ktoś ma okazję dostać za darmo to niech odmawia.
  • 2428 / 90 / 0
Za free zawsze warto wziąć cos nowego chociażby po to żeby dopisać do CV...
BTW- widze ze dobrze to podsumowałem ^_^ bo nie byłem pewien czy ten fchuj bjedny czas działania to wina chujowatości tego związku czy może mojej tolerki? %-D
  • 2428 / 90 / 0
Testuje to badziewie jeszcze raz teraz po dluzszej przerwie od cpania także niema mowy o tolerce krzyżowej zcyz cus no i jest ta sama chujnia co była wcześniej , no może ciutke dłuższy peak ale to kurwa nie wiele ja wiem ? z 1-2 min max %-D

BTW - 2500 postów :yay: :yay: :yay:
  • 1893 / 182 / 0
Działanie w kierunku czego? 3/4-CMC, etkata?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.