Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 276 / 31 / 0
Nie wiem po co to w ogóle jeszcze stoi w sklepach RC. Pięć minut eufo i reszta placebo XD A ten pudrowy sort jeszcze gorszy.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Re: 4-CEC
Nieprzeczytany post autor: dejv86 »
4-cec , kopie od większych dawek sniffem, lecz dobrze jest też pakować w bombkach doustnie. Pierwsze testy z tą substancją to odprężenie i relaks , zaś po dłuższym obcowaniu z tą substancją działa różnie tzn raz gadane,raz zrelaksuje,raz speeduje i tak dalej.

Po paru kilku dniach sniffem po 2-3 sztuki 0.3-0.5 problem z ustami, ponieważ wysychały. Gdy substancję się przedawkowało to siadało strasznie na oczy. Zielone poświaty widząc kątem oka np. kolegę. Czerwono - zielone plamki pojawiające się co jakiś czas oraz na następny dzień ograniczenie widoczności.

Mówiąc to mam na myśli wstając z łóżka widzisz tylko to co jest w centrum twojego wzroku (np.komoda czy okna) a dookoła czarne plamy. Na szczęście efekt mija po 24h po ostatniej dawce. Dosłownie i w 100%.

Ocena 6/10
Pamiętajcie że to substancja bardzo toksyczna i nie należy z nią pajacować. Miłego

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 9455 / 1854 / 2
04 listopada 2018dejv86 pisze:
Mówiąc to mam na myśli wstając z łóżka widzisz tylko to co jest w centrum twojego wzroku (np.komoda czy okna) a dookoła czarne plamy.
Przestan cpac jak Ci zalezy na wzroku.
Kiedyys to moze nie minac.
kopie od większych dawek sniffem, lecz dobrze jest też pakować w bombkach doustnie
Chyba odwrotnie.
Cec\mec/ fec i innec xec podaje sie oralnie.
Mmc/cmc mozna i tak i tak.

Ogolnie odstaw cpanie, bo krzywde sobie zrobisz.
04 listopada 2018Stteetart pisze:
Ocena 6/10
Pamiętajcie że to substancja bardzo toksyczna i nie należy z nią pajacować. Miłego
Pochodne etkatynonu sa o wiele mniej toksyczne od pochodnych metkatynonu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 170 / 13 / 0
Kleksedron nadaje się chyba wyłącznie do dorzutek (np. z 4-MMeOC), a i tu mam wątpliwości. Samodzielne oddziaływanie tej substancji wydaje się dość mocno obciążać organizm (tachykardia, potencjalne zwały), a i samo działanie nie jest jakoś szczególnie powalające, dlatego nie mogę jej szczególnie polecić, chyba że naprawdę nic lepszego nie ma już pod ręką.
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 9455 / 1854 / 2
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.