Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
Najlepsze Tryptaminy wg mnie to: (max 2)

Czas głosowania minął 31 lipca 2017

5-MeO-MET
0
5-MeO-DiPT
0
5-MeO-AMT
0
5-MeO-EiPT
0
5-MeO-DALT
0
5-MeO-DMT
0
5-MeO-MiPT
2
100%
5-MeO-MALT
0
5-HO-DMT
0
4-PO-MT
0
4-PO-DMT
0

Liczba głosów: 2

ODPOWIEDZ
  • 757 / 31 / 0
Postanowiłem stworzyć ranking, w którym głosować będziemy na najlepsze (naszym zdaniem) tryptaminki.

Jako, że jest ich trochę to wybieramy 2 :)
NIECH GŁOSUJĄ LUDZIE, KTÓRZY ZJEDLI MINIMUM 3 RÓZNE
W postach możecie uzasadniać swoje wybory :)

Głosowanie potrwa 3 miesiące (90 dni), potem zbierzemy liderów i utworzymy z tego 0gólny ranking :)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Dlaczego 4PO-DMT jest w tym temacie a nie w 4x?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 91 / 6
@up + nie ma 5-meo-nipt
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 757 / 31 / 0
Niestety nie mam możliwości edycji a te dwie 4ki są tu dlatego, że się w 4kach nie zmieściły a i tak są mało popularne to dla spokoju tutaj dałem :)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.