Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Who dares?
03 listopada 2021SabuSebe pisze: Zapraszam do testów analogu jednego z najbardziej nieobliczalnych i ukochanych przeze mnie grupy dragów. Rodziny PCP, przez którego potomka 3 meo PCP straciłem węch na zawsze.
Who dares?
I dare. Wezmę na test za kilka miesięcy. Jak to straciłeś węch? Jesteś pewien że to 3 - meo - PCP? Ja jakoś waliłem kilka miesięcy w ciągu i mam się dobrze, węchu mi nie ujebało :)
Co do 3 ME PCP, to dużo bardziej przyziemne od 3 MeO.
Poprawiłem cytat. | STR88
Substancją absolutnie boska. Smak zapach, efekt działania, sprawiają bardziej wrazeni obcowania z substancją zaprojektowaną przez bogów brzasku dla elfów zamieszkujących Lothlórien.
Mimo to wydaje się dość trzeźwa puki nie zacząlem medytować. Natychmiast z mojej głowy zniknęły wszystkie treści myśli głosy szumy i hałasy pozostawiając bezprecedensowo niski Brun Wielkiej podziemnej machiny nakręcającej wszechświat.
Awter pełen świeżości i wydłużonych odległości. Zmysły skrajnie wyostrzone. Czas działania to trzy klepsydry można więc odnosić wrażenie obcowania z "keto-arycykloamina". Ale spokojnie można bez problemu dorzucać a nawet vapowac jak ktoś nie ma już nosa.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.