Nie umiem wyciagnac obrazka z raportu wiec daje raport:
http://www.policija.si/apps/nfl_respons ... 111016.pdf
O samej substancji pierwsze slysze,
Moze choc jakies przypuszczenia?
Powód: dodano strukturę i polską nazwę systematyczną
Nieco wieksza dawka na efekt.
Dziwne bo po 90 min gwaltownie uderza peak i gwaltownie spada a czuc efekty do 230min.
Jednoczesnie wydluzenie czasteczki w aminach oslabia aktywnosc lecz mimo to powinno byc lepiej przyswajane przez organizm.
Analog pentedronu jak nic .
caly temat bezsensu
https://www.caymanchem.com/product/17991
to cos w stylu bk-ivp
Cos mi sie zdaje, ze wlasnie na podstawie obserwacji jakie ma Bogdan1988 ktos to projektuje.
Nieistotne, ze zaden trimetylo czy tetrametylo nie dziala.
Oni projektuja te dziwne kombinacje kiedys bylo juz o 4-IMMC czyli jodomefedronie seretoniny tyle to za pierwszym razem wyzwala ,ze myslalem ze zwymiotuje high konkretny ,ze az mnie wbilo w fotel a pozniej po ok 2h i braku kontaktu ze mna oprocz spokoju i tego ze zajebiscie bylo w huj lata 2009 r za drugim razem tylko 3h lekkiego pobudzenia i tyle .
Teraz po latach pojawil sie trujacy choc dobry ja go kiedys mialem chodzi o jodomefedron 1g i szczerze tylko na 1-2 dni weekendu nie :kotz: oplacalo sie badac.Takze nie szokuja mnie ketonowe akcje odkurzyli jodomefedron dobry ale za 3razem nie czuc go duzo seretoniny troche dopaminy ,na sama mysl chce mi sie :kotz:
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.