Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 67 / 1 / 0
fabrykaklamstw pisze:
Próbowałem wielu fenek, tryptamin, ale zawsze tripowałem wspólnie z ekipą.
Czy 2mg 25i będzie spoko na pierwszego samotnego tripa?
Jak masz doświadczenie i umiesz ogarnąć fazę - myślę, że nie powinno być problemów :)
narkotyki są fajne
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
  • 1450 / 18 / 0
Oj uważajcie na obecne kartony i ich dawki. Mnie po 2mg (SMILE) zaczęło nagle bardzo telepać fizycznie tak po 4h. Niestety poszło bezno.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 11 / / 0
Te kartony 2mg też na mnie mocno wchodzą fizycznie, telepawki straszne.
Fazka też taka mroczniejsza, jakbyś grał w thrileerze i pocięty obraz przed oczami liniami,
nie pasuje mi taka atmosfera mroczna....
Kiedyś znajde prawdziwe LSD :finger:
  • 57 / / 0
Co macie na myśli mówiąc trzęsawki, jakieś bardzo mocne nieprzyjemne trzęsienie się? Bo ja po 2mg też w pewnym momencie zacząłem się trząść, ale w sumie nie przeszkadzało mi to zbytnio.
  • 76 / / 0
Po NBOMe'ach najbardziej denerwują mnie wahania temperatur - w jednej chwili jest mi zimno, a za moment gorąco, nawet będąc bez ubrań. Przez to strasznie się pocę podczas tripów i czuję, że cały się lepię - dosyć nieprzyjemne uczucie przy tak wyostrzonych zmysłach.
  • 284 / 4 / 0
Już trochę polemizowałem na ile silne wizualnie i mentalnie jest 25I na tle innych nbomów, ale jedno jest pewne, że to chyba najbardziej wchodzący na ciało nbom i najwięcej ludzi narzeka po nim na problemy. Standardowo zaczynać od 1mg polecałbym. Ja co prawda nie odnotowałem przypadku w moich kręgach by miał, ktoś po nim problemy(ba! jedzą jak ciepłe bułeczki), ale i tak z tą grupą związków radze uważać. Z drugiej strony, na prawdę nie zdarzyło mi się, żeby ktoś miał problemy fizyczne po 2mg a z 200 poszło kartonów miedzy ludźmi i zero narzekania. Warto mieć jednak ciśnieniomierz i benzo. Jakoś nie widzę wynoszenia czegoś szczególnego dla siebie samego z bt po nbomach, więc lepiej to zbić.

@wirat
Trzęsawki są chyba naturalne, bez przesady oczywiście. Jeśli jednak czujesz się dobrze i nie przeszkadza Ci to, nie martwiłbym się. W innym wypadku, gdy utrzymują się długo i robi się to coraz mniej przyjemnie to warto mieć benzo na taki wypadek. I najważniejsze to nie panikować ;-)
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 823 / 11 / 1
Trzęsawki to ja mam po wszystkich nbomach. Takie mikroskurcze w mięśniach (ale nie bolące), dreszcze, i latają lekko nogi, mrowienie na szyji, ciarki na kręgosłupie. Ale mi to się podoba :-D
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 57 / / 0
No ja bym powiedział że to jest coś w stylu trzęsienia się z zimna, ale bez uczucia zimna :-D . Nie pomyślałem w sumie że komuś by mogło to na tyle przeszkadzać żeby aż benzo zarzucać, chyba że naprawdę ostro telepie.
  • 418 / 1 / 0
mam tak i po NBOMACH, po 2C-P i po DOC. Tak po prostu mną wstrząsa, śmieszne uczucie
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 1993 / 490 / 0
Rozdygotanie/ drgawki po psychodelikach to nic zaskakującego. Jak najbardziej jest to możliwe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".