Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 222 / / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
nie polecam dawki 4mg, dla niektórych osób może być groźna.
Pod względem fizycznym, psychicznym, czy racjonalnego myślenia?
  • 451 / 13 / 0
chyba głównie o kwestie fizyczną chodzi, choć mentalnie i wizualnie mogłoby wielu przerosnąć
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 562 / 29 / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
@lostinwonderland jaka dawka?
1,6 mg, ale chwilę wcześniej akb48 + ur144.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Jezu nie wiem jak ludzie mogą dawać po 2 kartony (4mg) :'( Przecież 2 mg podane dobrze na dziąsło to moc naprawde ogromna :-D A tak ogólnie 25I rozpuszcza sie lepiej w wódce czy spirytusie ?
  • 2874 / 298 / 0
Brak nazwy pisze:
Jezu nie wiem jak ludzie mogą dawać po 2 kartony (4mg) :'( Przecież 2 mg podane dobrze na dziąsło to moc naprawde ogromna :-D A tak ogólnie 25I rozpuszcza sie lepiej w wódce czy spirytusie ?
Chodzi o to że w spirytusie dłużej będzie mogło poleżeć, nie zdegraduje się tak szybko jak w wódce
rozpuszczalność myślę że podobna
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 6 / 1 / 0
Re: 25I-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: tapikoks »
Jakis czas temu wzialem na dziaslo 2x25I-NBOMe 2 mg blot. To byl chyba najmocniejszy tripp ze wszystkich nbomow jakie testowalem. A testowalem prawie wszystkie w roznych ilosciach i w roznych warunkach (imprezy na miescie, na lonie przyrody, ze znajomymi i samemu, w dzien i w kompletnej ciemnicy w nocy na wsi). Wszedl po jakiejs godzinie. Zaburzenia wzroku byly tak silne, ze musialem sie polozyc do lozka. Podobna moc zaburzen wzroku z padnieciem mialem przy zarzuceniu na raz 25B-NBOMe 2 mg blot i DOC, oraz 25B-NBOMe 2 mg i kwasu X ktorego niestety nie pamietam z nazwy :). Dzialanie 25I moge opisac jako szamanska podroz, ktora trwala ok. 3h. Wszystko sie dzialo gleboko w glowie. Przez wiekszosc czasu bylem poza swiadomoscia faktu gdzie sie realnie znajduje i kim jestem. Bylem bombardowany najrozniejszymi wizjami. Wszystkie wydawaly mi sie sensowne oraz logiczne. Niestety prawie nic nie pamietam z tego trippu w szczegolach. Jedyne co mi sie utrwalilo w pamieci z tamtej podrozy to moment w ktorym wchodzilem w zupelnie inne osobowosci. Stawalem sie kompletnie innym czlowiekiem i w okol tego 'nowego" bytu powstawala wizja w ktorej doswiadczalem przeszlosci,terazniejszosci i przyszlosci.
Po powrocie do swiadomosci dlugo bylem w ciezkim szoku, tego co przezylem. Niestety czulem, ze z kazda minuta trace kolejne wspomnienia tego co sie dzialo.
Kolejne 4-5h bylo bardzo slabe jak na kwas. Praktycznie brak wizuali oraz zmian w sluchu. Czulem tylko lekkie skwaszenie oraz zmeczenie podroza.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lol7719 »
Mamy zamiar z koleżanką zarzucić 25i z tym, że ona idzie 2 dni wcześniej poprawiać nieduży tatuaż... nie przeszkadza to w niczym?
  • 222 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wdowa94 »
Nie powinno w niczym przeszkodzić jeżeli nie ma w stanie trzeźwości jakiś efektów niepożądanych
  • 1931 / 316 / 0
Przeszkadza, niechce chyba by jej się tusz rozlazl
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Jeden karton 2mg, uważam, że to top 3 psychodelików, jakie próbowałem. Bardzo euforyczny, bardzo dużo takiej wewnętrznej energii. Na 25I można robić wszystko, co się tylko chce. Oglądaliśmy filmy, słuchaliśmy muzyki, śmialiśmy się, wygłupialiśmy się, rozkminialiśmy, można by też biegać, seks uprawiać, czy mistycznych przeżyć doznawać. Czuć taką specyficzną siłę, motywację, do robienia na co się ma ochotę.

Bardzo podobała mi się też strona wizualna. Całość wygląda trochę jak za mocno podkręcona karta graficzna. Wizualne artefakty %-D

Żałuję, że nie próbowałem 25I wcześniej ;-) Genialna substancja.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.