Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 720 / 12 / 0
1mg 25I to za mala dawka IMO. Conajmniej 1,5 albo 2mg wrzucaj. Akurat ten specyfik w takiej dawce jest praktycznie nieaktywny. 25C 25B owszem w mmiejszych dzialają, ale to w dawce 1mg podziala baardzo słabo. Tak wiekszosc osób raportuje, w tym ja.
  • 451 / 13 / 0
albo dwa razy po 2mg , chłopak pozna trochę substancje i się nie zawiedzie przy okazji ,
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 222 / / 0
Decyzja podjęta- 1,5mg na pierwszy raz i 2,5mg tydzień później (chyba że wytrzyma 2 tygodnie)
  • 3898 / 238 / 13
Rób co chcesz - ja po 2mg mam tylko (a może aż?) euforię like MDA; a poza tym to nic poza tym
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 196 / 1 / 0
wdowa94 pisze:
Decyzja podjęta- 1,5mg na pierwszy raz i 2,5mg tydzień później (chyba że wytrzyma 2 tygodnie)
Minimum 2 tyg przerwy koleszko wchodzi w grę, a w zasadzoe to ze 3 dla pełni efektów. To NBOMe ma najsilniejszą tolerkę z dostępnych na rynku.
  • 222 / / 0
A jak z jego przechowywaniem? Wytrzyma sobie tak po prostu 3 tygodnie w woreczku i folii aluminiowej w szafce czy trzeba robić roztwory?
  • 451 / 13 / 0
temat był wałkowany milion razy , nawet w faq pisze o tym chyba , fenki trzymane w suchym i ciemnym miejscu wytrzymają w huj długo , co najmniej kilka miesięcy bez strat w mocy ,
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 212 / 3 / 0
1mg daaaaawno temu - leciutkue efekty
3mg + kannabinoidy = rozpierdol jak nigdy
Od tamtego czasu
1mg na buprenorfinie(3ci dzień) = rozpierdol
1mg + lufka mj = ze spodziewanych 6h spokojnego trip'a z dziewczyną wyszło 18h po których ja byłem mega wyczerpany a ona dochodziła do siebie przynajmniej 3 dni.

Na początku ta substancja baaaardzo mi się podobała, gdzieś z przodu tego wątku porównywałem ją nawet do LSD, po wielolrotnych testach coraz mniej mi się ona podoba, wydaje chaotyczna. Fakt śmiechawka na poziomie +++, potrafi narobic również mindfucku psychodelicznego, ale ogółem stwierdzam, że jest dużo ciekawszych psajko.

Nie doradzajcie ludziom 3+ mg bo to może być groźne jeśli nie fizycznie to jeśli ktoś dopali mj/doje dysocjantów to może się okazać zgubne dla psychiki.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 222 / / 0
Po jakim czasie od pierwszych efektów i jak długo trwa peak po podanu dodziąsłowym?
  • 2873 / 298 / 0
Moje doświadczenia z dawkami 4 i 6mg

0;00 podanie na dziąsło
0;01 czuć dziwny posmak w japie
0;05 zaczyna się dziwne uczucie na dziąsłach, powoli wchodzi szczękościsk
0;20 zaczyna się delikatny body load
0;30-40 można wypluć karton
0;40 powoli się zaczyna - już wiesz że coś jest nie tak
0;45 pierwsze falowania
1;00 zaczynają wjeżdżać fraktale
1;30 zaczyna się peak który trwa przez około następne dwie trzy cztery godziny (powiedziałbym że jeszcze przez jakieś półtorej godzinki od startu peaku bomba cały czas narasta aż w pewnym momencie się załamuje)
8-9h po wzięciu udaję mi się zasnąć
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.