Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 720 / 12 / 0
1mg 25I to za mala dawka IMO. Conajmniej 1,5 albo 2mg wrzucaj. Akurat ten specyfik w takiej dawce jest praktycznie nieaktywny. 25C 25B owszem w mmiejszych dzialają, ale to w dawce 1mg podziala baardzo słabo. Tak wiekszosc osób raportuje, w tym ja.
  • 451 / 13 / 0
albo dwa razy po 2mg , chłopak pozna trochę substancje i się nie zawiedzie przy okazji ,
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 222 / / 0
Decyzja podjęta- 1,5mg na pierwszy raz i 2,5mg tydzień później (chyba że wytrzyma 2 tygodnie)
  • 3898 / 238 / 13
Rób co chcesz - ja po 2mg mam tylko (a może aż?) euforię like MDA; a poza tym to nic poza tym
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 196 / 1 / 0
wdowa94 pisze:
Decyzja podjęta- 1,5mg na pierwszy raz i 2,5mg tydzień później (chyba że wytrzyma 2 tygodnie)
Minimum 2 tyg przerwy koleszko wchodzi w grę, a w zasadzoe to ze 3 dla pełni efektów. To NBOMe ma najsilniejszą tolerkę z dostępnych na rynku.
  • 222 / / 0
A jak z jego przechowywaniem? Wytrzyma sobie tak po prostu 3 tygodnie w woreczku i folii aluminiowej w szafce czy trzeba robić roztwory?
  • 451 / 13 / 0
temat był wałkowany milion razy , nawet w faq pisze o tym chyba , fenki trzymane w suchym i ciemnym miejscu wytrzymają w huj długo , co najmniej kilka miesięcy bez strat w mocy ,
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 212 / 3 / 0
1mg daaaaawno temu - leciutkue efekty
3mg + kannabinoidy = rozpierdol jak nigdy
Od tamtego czasu
1mg na buprenorfinie(3ci dzień) = rozpierdol
1mg + lufka mj = ze spodziewanych 6h spokojnego trip'a z dziewczyną wyszło 18h po których ja byłem mega wyczerpany a ona dochodziła do siebie przynajmniej 3 dni.

Na początku ta substancja baaaardzo mi się podobała, gdzieś z przodu tego wątku porównywałem ją nawet do LSD, po wielolrotnych testach coraz mniej mi się ona podoba, wydaje chaotyczna. Fakt śmiechawka na poziomie +++, potrafi narobic również mindfucku psychodelicznego, ale ogółem stwierdzam, że jest dużo ciekawszych psajko.

Nie doradzajcie ludziom 3+ mg bo to może być groźne jeśli nie fizycznie to jeśli ktoś dopali mj/doje dysocjantów to może się okazać zgubne dla psychiki.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 222 / / 0
Po jakim czasie od pierwszych efektów i jak długo trwa peak po podanu dodziąsłowym?
  • 2874 / 298 / 0
Moje doświadczenia z dawkami 4 i 6mg

0;00 podanie na dziąsło
0;01 czuć dziwny posmak w japie
0;05 zaczyna się dziwne uczucie na dziąsłach, powoli wchodzi szczękościsk
0;20 zaczyna się delikatny body load
0;30-40 można wypluć karton
0;40 powoli się zaczyna - już wiesz że coś jest nie tak
0;45 pierwsze falowania
1;00 zaczynają wjeżdżać fraktale
1;30 zaczyna się peak który trwa przez około następne dwie trzy cztery godziny (powiedziałbym że jeszcze przez jakieś półtorej godzinki od startu peaku bomba cały czas narasta aż w pewnym momencie się załamuje)
8-9h po wzięciu udaję mi się zasnąć
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.