Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Jak odbije sie to na działaniu ?
Czy taki miks jest bezpieczny ? Bo czytałem że np. NBOM'ów nie można łączyć z alkoholem gdyż sama substancja mocno obciąża organizm i skutki mogą być śmiertelne.
Jak zadziała 250ug na osobe która nigdy nie brała sajko .?
250ug jak ktoś wrzuci to prawdopodobnie nic nie poczuję.
22 października 2017betaguczi pisze: Mój szczurek pyta czy po kartonie 500ug od bezpiecznych można złapac bt jeśli ma do tego tendencje , czy jest to zbyt mała dawka? Jego doświadczenie z sajko prawie zerowe.
Znalazłem na BL, że 4-6 godzin trwa peak, gdzie w NBOME było to coś koło 8-10. Jak dla mnie to bardzo na plus, bo po tych sześciu godzinach + bodyload potrafi zamęczyć faza konkretnie. Ktoś po testach, kto ogarnia jak to wygląda w praktyce?
Ciekawe czy wykazuje jakies podobnieństwo do 2-cb , 2cb-fly w działaniu. Onie nalezą do tej samej grupy i chyba można uznać że to psychodeliczne amfetaminy. Stawiam na sporawą euforie ale słabo mentalnie i wizualnie. Dobrze się powinno nadac na rejwa.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
po NBOME miałem takie kureeewskie wazo, że masakracja - i to po połówce kartona :old:
no ciekawe ciekawe
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.