Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 363 / 2 / 0
Jak chcesz przetestowac co psychodelik moze zrobic ze swiadomoscia to polecam to co polecilem wyzej - inny srodek. Moze 4-HO-MET Ci po prostu slabo siada (dzialanie konkretnych psychodelikow to bardzo indywidualna kwestia).

Trip w samotnosci, spokoju, ze sprzyjajacym podkladem muzycznym. Czystym umyslem. Zamknij oczy i zanurz sie w tym. Jesli nadal nie bedzie konkretniejszych efektow poza "wzorkami", znaczy to, iz nie jest to czas dla Ciebie na takie zabawy, czy to ze wzgledu na sytuacje zyciowa, czy wlasna psychike i emocje.

Psychodeliki to tez, gdy wie sie jak je w taki sposob wykorzystac, swietny sposob na rekreacje, nawet jesli na tripach nie ma glebi, to tak btw.
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
@mycha: Zacznę od tego (nic odkrywczego), że psychodeliki działają bardzo indywidualnie o ile w moim przypadku nbome nie działają głęboko na psychikę, wprowadzając przy tym niewielkie zmiany w myśleniu, już 4-HO-MET działa bardzo śilnie. Kto wie, może u Ciebie jest odwrotnie i właśnie 25D zadziała głębiej.

Prosisz o porównanie to najkrócej jak potrafię: 25D w moim przypadku daje bardzo mocne OEV`y, świat wydaje mi się być bardzo zbudowany z warstw, płaszczyzn - przy tym wszystko oprócz przyrody wygląda strasznie sztucznie – jak animację komputerowe. W porównaniu homet nie wprowadza dużych zmian wizualnych - opierają się głównie na plastycznych barwach zmieniających się pod wpływem emocji. Oddziaływanie na psychikę (25D) na o wiele niższym poziomie, ale niezaprzeczalnie jest to psychodeliczna świadomość. Odbiór muzyki na homecie, wydaje mi się być jak najbardziej naturalny, wręcz zdaje mi się jakby muzyka była jedynym łącznikiem z „szara” rzeczywistością. W przypadku 25D, percepcja jest mocno zmieniona i bliżej temu doświadczeniu do np. LSD. Oddziaływanie na emocje bez porównania na plus dla tryptaminy. Zmysłowość, dotyk na plus dla homet`a.

Wejście: Homet najnaturalniejsze, zerowy bodyload. Krótko trwające góra 30 min. 25D narastający bodyload trwający z 1h oraz typowa dla fenyloetyloamin stymulacja, ustała po około 1,5 h od zarzucenia.

Główne działanie, zejscie: Około 3,5 do 6 godziny przy czym w przypadku 25D po 4 godzinie trip wyrażnie słabnie - zdaję mi się już schodzić i zejście trwa do 3-4 godzin. Homet zejśćie niezbyt przyjemne trwające ~ 1 h.

Warto jeszcze raz dodać, iż przeogromną rolę w przypadku każdego kontaktu z psychodelikami ma to co w głowię ma użytkownik oraz jak wygląda S&S. Zadbaj o dobry S&S, nastaw się psychicznie na tripa, jeżeli wybierasz 25D polecam Ci, trip z kimś bliskim po przyrodzie, mocną stroną 25D-Nbome są wizuale i warto to wykorzystać ^_^ ;-)
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 405 / 2 / 0
jak jest ze smakiem 25d?
  • 2334 / 9 / 0
Nie jest za smaczne %-D, ale jak wsadzisz karton głęboko za górną wargę i nie będziesz tam memlał jęzorem to go nawet nie poczujesz.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 2 razy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 363 / 2 / 0
tylko geba mu zdretwieje %-D
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Dopapnie nie , donosowo coś tam powinno poklepać ale słabo będzie :*)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 183 / 2 / 0
Ja sprobowalem 25D w dawce 2mcg, pod gorna warge.. Mimo iz siedzialem w pokoju i nie mialem jakis fascynujacych zajec podczas tripa to bylo i tak przyjemnie.. Zman wizualnych za bardzo nie dostrzeglem i przejawialy sie one jedynie w intensywniejszych kolorach i mocnego blasku zrodel swiatla.. Dawka ta nie pozwalala rowniez na zaobserwowanie jakis glebszych zmian psychicznych i pod tym wzgledem czulem lekki niedosyt.. Ktory zostal pozniej zaspokojony am2201, ktory bardzo podbil tripa(niestety kosztem problemow z sercem itp.) Ale i tak wiem, ze 25D ma fajny potencjal solo i planuje powtorzyc przygode z ta substancja, lecz te 2mcg(moze troszke mniej) zapodam w postaci kropli do nosa co powinno dac intensywniejsze efekty.. Jeszcze pytanko na koniec: wystepuje jakas tolerancja krzyzowa miedzy nbomami i 6APB? Mam w planach wrzucac 25D poltora tygodnia od przyjecia 6APB i nie jestem pewien czy nie obnizy to dzialania kartona.. :/ Moge szamac smialo czy poczekac jeszcze? Z gory dzieki za odp. Pzdr!
  • 2428 / 90 / 0
Występuje zrób dłuższą przerwę :) i kropelki rób z 1mg no max jakieś 1,5mg bo to ma naprawdę pierdolnięcie %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 183 / 2 / 0
Hmmm.. 2tyg od 6apb/3tyg. od 25d niestety musi wystarczyc.. Mam nadzieje, ze nie obnizy to znaczaco dzialania. Tak wlasnie myslalem, zeby zrobic te krople z 1.5mcg zamist 2.. Wedlug relacji innych osob wnioskuje, ze powinno porobic jak jakies 2,5 - 3mcg, a to juz zapewne wystarczy..
  • 405 / 2 / 0
dla mnie substancja ze średnim potencjałem. bardzo fajnie słucha się muzyki, daje lekką stymulację. bodyload znikomy (2mg) szybkie wejście - około 20 -30 minut. nieco kiepsko z oralną drogą administracji żeby nic nie zmarnować trzeba szukać patentów na ograniczenie wydzielania śliny bo nie połykanie przez dłuższy czas jest prawie niemożliwe, w dodatku z papierem na dziąśle wydziela się jeszcze więcej flegmy.

efekty wizualne nawet niezłe, coś w deseń 30-40mg 2C-E. z cevami trochę słabo. największą zaleta 25d jest chyba świetny odbiór muzyki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.