Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
U mnie 1,3mg/blotter mija jakoś dziwnie, zdecydowanie szybko,
2,6mg jest optymalne na syty rozpierdol. (Jak po jednym kartonie nie mam praktycznie żadnych "kaców" i tego typu podobnych to po dwóch zdarza się mieć lekko chujowy poranek. )

Jeszcze kiedy tworzyłem na wieśle przepiękne solóweczki na wszelkiego rodzaju dilejach, reverbach, chorusach,flangerach, uni-v itp.
Piepiękny rozbłysk kolorów, fal i dobroci, zdecydowanie polecam dźwięk gitary do tripa.
użyłem żelu pod prysznic w wannie
czy coś mi grozi?
  • 3362 / 349 / 0
2cb napewno mialo swoj wplyw, nawet jesli juz go nie czules.
  • 259 / 4 / 0
W ogóle po 25C jak jest lekko chujowy poranek, a u mnie nawet cały dzień póki się nie przespałem, to po 25D żadnych takich objawów nie było, a wizualnie bardzo podobnie jednak mniej stymulująco. I na pierwszy raz chyba lepsze jest D i ogólnie bardziej mi przypasowało, ale muszę wrócić do C, mam sentyment bo to mój pierwszy psychodelik :)
  • 344 / 6 / 0
FajnieJest pisze:
2cb napewno mialo swoj wplyw, nawet jesli juz go nie czules.
Ale proszę Cię stary. Minęło osiem godzin (tego 2C-B było 50mg, które zadziałały bardzo interesująco). Jednak gdy 25C wjechało z pełną mocą, nie miałem już nawet za bardzo cevów. Może jakiś malutki headspace. Wcześniejszy trip na doświadczenie zapewne jakiś tam wpływ miał, ale wizualne fajerwerki to już z pewnością zasługa 25C, które pod tym względem rozjebało mi system.
  • 2334 / 9 / 0
No jesli juz to 2c-b brane kilka godzin wczesniej powinno oslabic dzialanie.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1876 / 23 / 0
2C-B chuj nie tolerke robi . Znam przypadek gdzie gośc przyjmowal codziennie przez miesiąc rózne dawki 2C-B i z akazdym razem działało :D Ja jednej nocy brałem 3 x 2C-B zeby sprawdzić jak rosnie tolerancja.
1. 20 mg 3 h pozniej kolejne 20 mg , 2 h pozniej 15 mg donosowo .
50 mg 2C-B mogło jakoś wpłynąc na tolerkę ale 25C ma na tyle silny agonizm na 5HT2a ze spokojnie sie przez ta tolerkę przebija więc jeśli miałbym szacować spadek mocy to max na 20 % :D
  • 203 / 6 / 0
Działanie dla mnie dziwne-Oszałamiające, przytłaczające, czuję się struty po tym, efektów wizualnych niezbyt dane było mi uświadczyć, tylko takie uczucie, jakby ktoś mi pizgnął młotkiem, totalna dezorientacja, choć nie nazwałbym tego bad tripem, bo zdecydowanie to nie był bad trip. Całość trwała może z 2 godziny...Hmmm.... I zauważyłem dziwny skutek uboczny, ból zęba i jakby nabrzmienie dziąsła na którym trzymałem kartonik.
  • 1472 / 26 / 0
Może dawkę napiszesz :)

dwa czy ten stan był tylko nieprzyjemny czy to było totalne zatrucie i ktoś poza tym użytkownikiem tez tak miał ,bo w temacie takich relacji nie znalazłem :-)
  • 989 / 76 / 0
.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2015 przez Błazen, łącznie zmieniany 1 raz.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 124 / 7 / 0
seth719 pisze:
Dla mnie działanie lajtowe, wizualizacje na granicy placebo, stan umysłu i ciała dość przyjemny, mrowienie jakby czy coś w ten deseń. Uspokojenie lekkie. Muszę jeszcze raz tego spróbować, może większą dawkę, 2mg, wtedy się rozkręci.
A jaka dawka i jak przyjęta, że tak słabo?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.