Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 857 / 2 / 0
Co powiecie na umycie zebow przed wrzucaniem? Zeby podraznic troche dziasla?
Taki zabieg powinien przyspieszyc ladowanie.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Zdecydowanie popieram, sam również stosuję. Po pierwsze podrażnienie dziąseł, po drugie zmniejszona produkcja śliny - mniej substancji się marnuje.
High, how are you?
  • 911 / 206 / 1
Na zmniejszoną produkcję śliny polecam płyny do płukania jamy ustnej z alkoholem. Może w końcu się na coś przydadzą...
  • 282 / 9 / 0
Wczoraj poszły 2 kartoniki czyli 700mcg i nie spodziewałem się takiej przyjemności %-D %-D Kolory stały się niesamowicie żywe, muzyka grała kosmicznie przyjemnie ale wszystko trwało góra 2h-2,5h. Wejście wiąże się z dość dużym mindfuckiem, ale to co się dzieje potem to powiedziałbym czysta serotonina :heart: :heart: Dostałem skurczu stopy i w ogóle nie czułem bólu tylko fale przyjemności przepływające przez moje ciało. Ciekawe były CEV'y, pod postacią 3 kolorowych pikseli mieniących się jak brokat. Ogólnie podsumowałbym to bardzo pozytywnie, lekkie dla ciała, przyjemne dla umysłu, kojące duszę :finger:
  • 2876 / 99 / 0
Jak 25C miksuje się z deksem, jak wrzucać i jakie proporcje?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1876 / 23 / 0
Narazie proponuje sprobowac na sucho pozniej mixowac , mysle ze spokojnie mozesz wrzucac 500 mcg i ilosc dxmu zalezna od twoej tolerancji :)
  • 2876 / 99 / 0
750mcg nie będzie za dużo na 1 raz ? Lepiej spróbować 500? bo zamierzałem troszkę wystrzelić siebie i partnerkę (której będzie to 1 spotkanie z wizualnymi narkotykami) dość wysoko, ale nie wiem czy ten środek może "przerosnąć". Doradźcie hyperrealku.
"Czuję się gwiezdnie"

• 1876 / 23 / 0
Nawet przy 1 mg nie przerosnie :) 500 mcg powinno byc w sam raz na 1 raz dla dziewczyny , dla CIebie 750 mcg powinno byc idealna dawka .
  • 3129 / 26 / 0
Ja się nie zgadzam, 750mcg zjadły dosyć doświadczonego ziomka, i to potężnie %-D Ale bez bad tripa, tylko po prostu miał bardzo mocno, tzw "nieogar". Dla dziewczyny 500mcg bedzie ok, a Ciebie jezusie 750mcg powinno w pełni zadowolić, ale do 1mg bez tolerki bym nie podchodził.
High, how are you?
  • 2876 / 99 / 0
A powiedzcie, po ilu godzinach wygląda się normalnie, na tyle, że można przyjść do pracy i ile gdzin mija, że można zasnąć ?
"Czuję się gwiezdnie"

ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.