...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
AM 2201
Nieprzeczytany post autor: eren »
W tym tygodniu zamierzam zakończyć ok 2 letni ciąg na maczanie mocnej ( 1/15 ) palone codziennie ok 1g w robocie po kryjomu nawet zajaram bo teraz to ledwie co klepie o mj nie mowie.... do tego ssri od listopada (paroxetyna) czasem estazolam, zolpidem, afobam raz na kiedys jakaś kreseczka, wódeczka :) ogólnie to codzień na banii :( koncentracja mocno zaburzona, ale w trakcie tych 2 lat brałem 2 opakownia memotropili, w trakcie brania dawał tam jakieś efeky. Doradzcie coś, może jakaś farmakologia :-D bedzie targoooć :emo:
  • 61 / 1 / 0
a i zapomniałem dodać, że pluje flegmą na czarno, szlugów nie pale a kaszel palacza po maczanach
  • 3955 / 146 / 0
co prawda 2-letni ciag na synt kanna mi sie nie zdazyl (gora 3-4 miesiace) ale jedyne rada to zaprzestanie jarania, wypierdol wszystkie resztki, lufki i wszystko na czym moga byc resztki kanna :*)
pierwsze 3 dni spedzilbym na benzo np. alpra bo te dni sa najchujowsze w kwestii samopoczucia psychicznego i fizycznego. pij fchuj wody i zielonej herbaty, szybciej Ci wyczysci organizm, sprawdzone info.
wiem, ze z apetytem bedzie ciezko ale staraj sie jesc cos co jakis czas. jak nic Ci nie wchodzi to chociaz jakies owoce, kefiry, jogurty pitne. ja tak zawsze robie jak czuje, ze zoladek po ciagu nie chce slyszec o jedzeniu.
no i najwazniejsze: zesraj sie a nie daj sie zlamac. :gun:
  • 61 / 1 / 0
nie mam problemu z apetytem i myślę, że ich nie będzie, do tego biorę tam jakieś suplementy, na siłkę chodze, nauczyłem się żyć z tym zamuleniem we łbie :) Myślałem żeby zrobić pare dni przerwy żeby tolerka zmalała i raz na tydzien sobie mj palic, czy lepiej już całkowicie nic?
  • 3955 / 146 / 0
sprobuj raz zajarac mj po chociaz tygodniu przerwy ale nie zdziw sie jak po takim ciagu nie bedzie na Ciebie dzialac nawet po spaleniu 1g na raz. wtedy 2-3 miesiace detoxu zeby moc sie w pelni cieszyc weedem :*)

to zamulenie zniknie i trzezwosc stania sie calkiem ciekawa co motywuje do jej utrzymania. co do suplemntow to polecam omega3 i max dawki magnezu, dziala cuda na pamiec.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.