Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 527 / 6 / 0
U mnie organizm zareagował świetnie-lepsze samopoczucie, szybsze myślenie i ogólna orientacja w np rozmowie.
Teraz śmieję się spontanicznie, przyjemnie pełen energii spędzam dzień. A nie jak po Am zamulony, poddenerwowany ciężko kontaktujący ze światem. Wystarczyło 5 dni i poczułem się "szczęśliwszym człowiekiem"..coś myślę żeby skończyć zabawę z canna
  • 16 / / 0
Ja po półrocznym paleniu dzień w dzień nie palę z tydzień i widzę poprawę podobną jak u kolegi powyżej. Zero efektów ubocznych odstawiania. Rzucam aemkę na stałe, fajnie było ale już starczy mi tego otępienia na codzień i 'palenia' w płucach.
Uwaga! Użytkownik TomasTankEngine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
zostało mi jakieś 250mg i mam zamiar spalić to wszystko i skończyć z AM`em.. Co do wypowiedzi jumpera,to po chuj przejmować się kimś? Jak ktoś jest cipką i pojebem i nie daje sobie rady z tymi paranojami to jego sprawa. O siebie nie się nie martwię bo wiem na co mniej więcej się przygotować.
  • 744 / 29 / 0
ciężko się z tego schodzi, pupil stara się ograniczyć do 3~4 mg na dzień, lub co dwa dni. Stara się podmieniać na 307 licząc na jakąkolwiek poprawę. Jest mu bardzo ciężko połączyć pracę, życie i normalne funkcjonowanie. Bóle głowy, uczucie gorączki, bóle stawów. temp w normie, osłabienie mięśni, poczucie dyskomfortu, odczuwanie ciągłego napięcia, dreszcze. Natomiast co do otępienia i zmian percepcji to jeszcze jakoś daje radę i tak zmaga się z defaultowym hppd. Kurczę jak tu się szybko podleczyć pupila minimalizując efekty odstawienia ?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 16 / / 0
Yerba mate, może być i kawa jeśli nie działa na Ciebie anksjolitycznie anksjogennie. Oprócz tego polecam jeszcze o ciut zmniejszyć dawkę, aby faza była ledwo co wyczuwalna, do takowej się następnie przyzwyczaić, a potem odstawić - będzie lżej. Powodzenia i trzymam kciuki. Ps. Dużo owoców i sport też jest ok.

surveilled
Uwaga! Użytkownik TomasTankEngine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
Nie palę 5 dzień i czuje odstawienie kanna,o którym coś wcześniej pisaliśmy. Straszny napływ negatywnych myśli,zdaję sobie sprawę z chujowości świata,nie mogę myśleć o niczym pozytywnym,brak jakichkolwiek chęci do działania,0 kreatywności,ogólnie to straszna lipa. Nie polecam palić tego w jakimś tam ciągu
  • 36 / / 0
Ej bez kitu miałem to samo. Po odstawieniu miałem wiele negatywnych myśli - głównie o śmierci jako takiej (nie mysli samobojcze ani nic poprostu o śmierci człowiek myślał i rozważał).
  • 291 / 2 / 0
U mnie też te myśli ustąpiły na szczęście. Również 3-4 dni po ciągu. Czuję się już zdecydowanie lepiej psychicznie. Mój ostatni raz z AM`em był najmocniejszym,nie było kontaktu ze mną przez jakieś 30 minut,nie chciało mi się nic mówić,ruszać i robić..Ale rzeczywiście ten stan jest pusty..
  • 268 / / 0
Po dłuższym czasie używania stwierdzam kompletną amotywację do wszystkiego co nie wiąże się z przyjaraniem i kolosalne zwiększenie tolerancji. Brak efektów ubocznych po odstawieniu. Nie polecam do dłuższej eksploatacji, jara się już w sumie dla zasady.
ja jestem człek tolerancyjny, kopie dopiero po trzeciej kaczy
  • 58 / / 0
dzis dopalilem resztki AM co mi zostało, rozstaję się z ulgą bo byłem już mocno przepalony i zmęczony tym powalaczem, strasznie sprało mi to mózg, chociaż nadal jest to najekonomiczniejsze i najmocniejsze palenie, może nie za ciekawe, dla mnie już przytłaczające i depresyjne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.