Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
Mam mały problem, niedawno psy mnie złapały z tematem- miałem ćwiare ganji(grapefruit :-D ) i...2000 zł przy sobie na co mendy"diler!".... przeszukanie mieszkania, samochodu, nic, czyściutki...12h na dołku, przesłuchanie(nic niewiem),a pieniędzy nie odzyskałem, niby idą na koszta sprawy. Wie ktos moze czy moge je odzyskac? Czy maja takie prawo? Czy w huja lecą? Mam sie o nie upominać?
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: skunk_one »
jakbys mial przy sobie cwiare(250) i 2 kola to bys jusz lezal w sledczym
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
skunk_one pisze:
jakbys mial przy sobie cwiare(250) i 2 kola to bys jusz lezal w sledczym
Co to ma znaczyć to "jakbyś"?Uważash ze wały tu wkręcam?
i nie 250, tylko 0,25-około
Pozatym nie miałem konkretnego przesłuchania, w kręcaja mi ze diluje i że uprawiam bo znaleźli nawozy do roslin i doniczki.
Pewnie mnie obserwują, ale narazie sie skonczyło na posiadaniu...
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 3 / 0
i nie 250, tylko 0,25-około
no napewno pojdziesz siedziec, dostaniesz "ćwiare"
Pozatym nie miałem konkretnego przesłuchania, w kręcaja mi ze diluje i że uprawiam bo znaleźli nawozy do roslin i doniczki.
no to uwazaj bo jak cie wkreca....
Pewnie mnie obserwują, ale narazie sie skonczyło na posiadaniu...
... to bedzie "mamy cie"
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Po co ty sie wogóle odzywash, co wniosłes do tematu poza kilkoma twoimi filozofiami?
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
1) popros miłych panów policjantów o podstawe prawną

2) jak jej nie dostaniesz, popros o wydanie wszystkich rzeczy jakie ze soba miałes (musi byc w protokule ze miałes przy sobie tyle a tyle kasy)

3) imho cennik mozesz dostac dopiero po rozprawie, o ile wogle go dostaniesz

4) jezeli usłyszysz zdanie "kosztami postepowania obciaza skarb panstwa" w czasie rozprawy (a tak jest na 90% - co prawda na zajeciach z karnego ,jeszcze niemiałem o kosztach sondowych, ale tak mi sie wydaje), to odrazu składasz zawiadomienie do prokuratury ze zostałes okradziony przez policjantów.
  • 67 / 3 / 0
no moze sprytni panowie policjanci ci chcom wtyrac wala, u mnie na miescie kiedys wpadli chlopakowi na dom i zabrali pol kilo, do prokuratury dotarlo 150
  • 39 / / 0
skunk_one pisze:
no moze sprytni panowie policjanci ci chcom wtyrac wala, u mnie na miescie kiedys wpadli chlopakowi na dom i zabrali pol kilo, do prokuratury dotarlo 150
To lepiej dla niego ;-) .Pewnemu użytkownikowi tego forum wjechali na chate i zabrali 13 roslin, osądzony został o 11, a 2 gdzieś znikły. Pewnie gdzies zgubili bo niewierze ze polscy polcjanci łamią prawo hehe ;-) .
A moje pieniażki są udekumentowane i podpisane że to moja własność więc o wałku mogą sobie pomazyc, ale szlugi i zaplniczke pies mi zajebał, niewielka strata ale fakt sie liczy!
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Ja bym na Twoim miejscu zrobił teraz wszystko, żeby skurwysynom nie przepuścić. Nawet, jeśli to tylko szlugi i zapalniczka.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Kostek ma rację.Za to co miałeś przy sobie gówno ci zrobią.Pieniążków też zabrać nie mogą, chyba ze dojebią ci dilerkę to wtedy jako dowód w sprawie.A o fajki i zapalinczkę bym się upomniał .Niech w końcu skończy się to ich jebane sobiepaństwo.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).