Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 397 / / 0
elioot pisze:
0,5g na 15g? To za mało ja robię 1g na 15 wtedy jest dobre, zresztą maczanka jest słabsza niż sypane lub waporyzowane.
Takie pierdolenie... Po co komu taka maczanka, co po jednym buchu morduje. Ja robię 1:40 (tyle, że batch II) i wychodzi bardzo przyjemna maczana, gdzie wiadro zabija.
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 1558 / 18 / 0
batch II ja robie 1:30 :) bardzo git
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 205 / 1 / 0
Ekson pisze:
elioot pisze:
0,5g na 15g? To za mało ja robię 1g na 15 wtedy jest dobre, zresztą maczanka jest słabsza niż sypane lub waporyzowane.
Takie pierdolenie... Po co komu taka maczanka, co po jednym buchu morduje. Ja robię 1:40 (tyle, że batch II) i wychodzi bardzo przyjemna maczana, gdzie wiadro zabija.
Może pali tak jak ja 24/7? A nie jedna lufkę wieczorem? Wtedy tolerka rośnie bardzo szybko i jest to optymalna wartość.
Skurwysyn.
  • 625 / 28 / 0
polecam łapac z tego wiadra, bo tolerancja rośnie momentalnie, jak sie za malo zjara to potem ciężko jest dopalić, a po wiaderku trzyma jakies poltorej godziny i jest kocio w bani
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 388 / 3 / 0
Hmm. Podziwiam zawodników którzy w kółko zamawiają sobie te kanna. Pod koniec mojego pół grama już na prawdę miałem dość, byłem wymęczony, zamulony i znudzony. Ale rozumiem - ciśnienie xD
  • 87 / 3 / 0
Właśnie to z czego zrobiłem maczankę to jest batch II ;-) Ostatnio co prawda przez jakis tydzień pale przynajmniej raz dziennie jak nie więcej (czyli od kiedy zrobiłem maczankę) a wcześniej to było tak średnio 2 razy na tydzień przez hm? rok może, więc tolerka nie jakaś kosmiczna. Swoja drogą chcę zdać relację, że wczoraj postanowiłem z kumplem zajarać z mojego dużego bonia i poskładało tak, że momentami było za mocno. Tak więc nie jest tak źle, tylko coś z lufki ciężko tym się porządnie zajebać. Ale i na to znaleźlismy sposób jak jesteśmy w terenie. Na fazce w przypływie kreatywności zajaraliśmy z roweru (dokładniej kierownicy) i działa coś w podobie do bonga tylko, że bez sprzęgiełka. A więc dla chcącego nic trudnego :) A i jeszcze ostatnia rzecz. Jak wczoraj to paliłem to się cos popsuło w smaku. Tak jak wcześniej było całkiem znośne to teraz jak za duży buch się weźmie to to jakieś kwaśne jest w smaku, czego wcześniej nie zaobserwowałem. Może tam jakieś resztki spirytu utleniają sie do kwasu octowego. Na języku maczanka jest neutralna.
Sola dosis facit venenum.
  • 41 / 1 / 0
Ja palę z bonga na podbiale i z tyteksem na górze posypane jednorazowo ok 20 mg UR-ki / a po 3 - 4 sie leży ,dziala jak po powiedzmy oszukanej ( b a r d z o o s z u k a n e j ! ) White Widow ;] , ale z braku laku dobra parafina. Naszczęscie są jeszcze poziągi za 19 euro ado Amsterdamu z Polski :) można pobaniować :)

Wiadomo, nasze warunki JWH-210 najbardziej przypominała mi Holederskiego Haze ale niestey juz dawdo nie legalna w Czechach za 60 zl / gram mozna kupic. 6 godzin chilloutu Twoje , zlikwidowali w Pl bo było za fajne ;] Pozdro
  • 327 / 4 / 0
Czym sie rozni batch II od normalnego ura? Czy tylko u mnie ur powoduje ze najbardziej mam ochote na jedzenie,picie,lezenie i walenie? Zajebisty orgazm jest po tym, nigdy po niczym tak nie mialem. Szkoda tylko ze przepalenie robi taki rozpierdol w glowie, milion mysli wszystkie na raz , dziwne klatkowanie obrazu, zmiana kolorow i dziwny szum ze srodka glowy glosny jak samolot.
  • 41 / 1 / 0
Amplifa pisze:
Czym sie rozni batch II od normalnego ura? Czy tylko u mnie ur powoduje ze najbardziej mam ochote na jedzenie,picie,lezenie i walenie? Zajebisty orgazm jest po tym, nigdy po niczym tak nie mialem. Szkoda tylko ze przepalenie robi taki rozpierdol w glowie, milion mysli wszystkie na raz , dziwne klatkowanie obrazu, zmiana kolorow i dziwny szum ze srodka glowy glosny jak samolot.
batch II to to samo UR-144 tylko w postaci HCl ( chlorowodorek - te kuleczki omalze przeźroczystre - jest mocniejszy musisz mniej przypalac :) albo i nie :-D

Ur-144 białe to freebase ( wolna zasada tak ten biały proszek ) wizualnie jest go wiecej ale jest słabszy nieco

Faktycznie zjazd jet cieżki, ale nie taki jak po AM-2201 czy broń Boże po AM-2233. Ja tylko UR-ke ostatnio stosuje 3 dni w tygogniu i tez mam lekki nioogar ale mialem tak podobno zawsze :-|

tak wogóle testował ktoś feebase z UR-144 od SKLEP ? Dobbry jest z nim kontakt mailowy ? ma jako jedyny sprawdzony freebase UR-ki chyba ;]

[29 cze 2012, 10:13 ]
revolutionaction pisze:
Hmm. Podziwiam zawodników którzy w kółko zamawiają sobie te kanna. Pod koniec mojego pół grama już na prawdę miałem dość, byłem wymęczony, zamulony i znudzony. Ale rozumiem - ciśnienie xD

Otóż to !
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono. W tym wątku nie rozmawiamy o źródłach.
  • 484 / 3 / 0
Nie wiem dlaczego, chemik ze mnie żaden, ale URka w maczance z blanta prawie nie klepie. Zjarałem chyba z 0,5g w ciągu pół godziny i słabiutko, a normalnie (czyli z lufy czy bonia) taka ilość pozwoliłaby mi chodzić naćpanym ładnych parę godzin bez przerwy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.