Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 776 / 45 / 0
No ja zajebałem sobie 100mg parę godzin temu i teraz dziś 5mg lorka. Siedzę w domu muza wchodzi gładko i zajebałem i siedzę sobie i gram. Na noc mysle ze 300mg pregi zrobi robotę , a to dlatego ze około zarzucone wcześniej traci siłę a wrzuciłem jeszcze przed wyjściem 4mg klona. Może podchodzi to pod miksa ale jak wrzucę 20mg to nie jest to to już jak uważacie to przenieście do miksów.
  • 3 / / 0
Zjadłem tego całe kilogramy w latach 2017-2024. Od kiedy poznałem się z mianseryną lek stał się dla mnie całkowicie zbędny. Ale mimo wszystko pozostawiłem sobie opakowanie w razie W.
  • 82 / 5 / 0
Biorę sobie co jakiś czas 10mg xxx - nazwa handlowa leku i jeśli chodzi o sam sen to jest taki średni .. mam dużo lepszych rzeczy na sen..ale to nie o tym. Zanim pójdę spać to siedzę na tym leku sobie z godzinę dwie i czuje się zajebiście taki wyluzowany lekko psychodelicznie może jest nawet , super stan . Czy jak zjem 20mg to bezpieczne to bedzie , będę jeszcze bardziej taki zmielony szczęśliwy ? 😁

nie używamy nazw handlowych na forum. lady
  • 62 / 18 / 2
@Szelest1 bezpieczeństwa nikt ci nie zagwarantuje ale imo 20mg zolpidemu to nie jest zły pomysł. pamietaj ze wyzsze dawki = wyzsze dzialanie amnezyjne. ale do 30mg powinno byc ok. + usuń nazwe handlowa leku.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?

Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".

Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

CBŚP i NCA w walce z syntetycznymi opioidami – współpraca w ramach EMPACT

W Birmingham odbyło się kluczowe spotkanie platformy EMPACT NPS/Narkotyki Syntetyczne, które zgromadziło przedstawicieli CBŚP, brytyjskiej NCA i innych kluczowych partnerów. W jego trakcie omówiono strategie zwalczania zagrożeń związanych z syntetycznymi opioidami, a współpraca przyniosła wymierne rezultaty.