Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 537 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tosigot »
Łeee, na rynek wszedł dzisiaj nowy nasen ;/
[ external image ]
Podbijam do mojej ulubionej apteki po rozkochany nasen, a magister przynosi mi jakieś scierwo :'( ,
Test organo-leptyczny potwierdził moje obawy, bletki są większe(cięższe) od tych starych, mają dużo twardszą otoczkę :-/ mają bardziej chemiczny smak jak sie wali w klamke :( , jednym słowem polfarmex zmaścił sprawę :-I
Nullius in verba
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
jak wy se zajebiecie taki zolpidem i na tym lazicie to nie chce wam sie rzygac po chwili? Mi czesto tak, blednik to chyba odbiera jakby sie stanelo w miejscu i krecilo....
  • 537 / 35 / 0
@browar44
Nie raczej :D, tylko po klamkowaniu powyzej 20mg lubi na wymoty wziąść jak spływa ta maź do gardła, ale jak się dłużej potrzyma w nosie i nie kichnie ( Sposób na kichanie - jak czujesz ze cie w nosie kręci, palcem naciskaj końcówke nosa do góry(w strone oczu) to przechodzi %-D )

Potem jak się już taki pożądny glut w nosie zrobi to jak człek jest na bani zolpowej to można to wszystko jedym płynnym ruchem przełknąc %-D i nos czysty tylko sumienie daje o sobie znać że sie własne gluty zjada :(
Nullius in verba
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bielun »
A ja sobie dzis zarzucilem najpierw 2 rolki zeby sie zrelaksowac troszke przd tym co mialo nastapic w krotce... Czyli 6 zolpidemow (wszystkie w nocha) w okolo 1.5 godz. W przerwach miedzy sciechami delektowalem (dobijalem) sie 3 mocnymi browcam) a na deser nitrazepam. To co widzialem... nie doroslo do kolan moim oczekiwaniom. 3 mikre pseudochalunki i lekki belgot. No tak to my sie bawic nie bedziemy. 10 mam ojebac czy jak?
Uwaga! Użytkownik bielun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
mi to potym strasznie chce sie rzygac.na poczatku uzytkowania towarzyszyło fajne rozluznienie ale wszystko przeszło i nawet 2 tablety uśpic mnie nie chcą.a ze jakies falowania czy coś nie zauwazylem nawet tego po 5 tabsach.Wiecej nie zjem ....brzuch boli:) no chyba że nie zasne do piątej rano;)

e- Lorazepam dobrze zrozumiałem zapiłes 300mg zolpa wódą? %-D %-D %-D to wychodzą 2 listki:)
Ostatnio zmieniony 08 maja 2009 przez bezczelnyny, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
łatwo wyłudzić od lekarza Zolpidem? i o co najlepiej prosić jeśli powiem, że chce na bezsennośc jaki najpopularniejszy?
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 432 / 1 / 0
Banalnie. powiedz, że masz problem z bezsennością, jeśli lekarz sam nie zaproponuje zolpi, to powiedz że od znajomego dostałeś taki i taki lek i że zadziałał świetnie. A jak ci zaproponuje hydroksyzyne to powiedz ze próbowałeś juz i istrasznie jesteś po niej zamulony rano ;-)
Ostatnio zmieniony 12 maja 2009 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 1 raz.
off
  • 537 / 35 / 0
anonimus pisze:
łatwo wyłudzić od lekarza Zolpidem? i o co najlepiej prosić jeśli powiem, że chce na bezsennośc jaki najpopularniejszy?
Łatwo ?
fChuj łatwo, mówisz że budzisz się w nocy po 4/5 razy co poltorej godziny średnio i tutaj lekarz moze dać ci 2 rzeczy :
a) Benzo %-D : Nitrazepam
b) Zolpidem

Ja ci odradzam zolpidem bo jestem już głęboko w tym gównie, nawet bez tego chujostwa nie idze zasnąc ;/
Przynajmniej taki plus z tego że dawki 60mg ( 30mg brzuch/30mg klamka) filmu mi nie zrywają :D
a dziewczyne ostro urabia już 20mg :nuts:
Nullius in verba
  • 1069 / 11 / 0
tylko ze on kiedys przepisywal mojemu bracikowi na sen ale Hydroxyzyne i mi tez pewnie bedzie chcial ją przepisac ;/ co mu powiedziec zeby jej nie dostac? i o jaki najpopularniejszy lek najlepiej pytać jeśli chodzi o zolpidem.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2009 przez anonimus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 432 / 1 / 0
1.no powiedz mu, ze masz zamułe na drugi dzień po hydrksyzynie(ja akurat miałem pół dnia). i w ogóle źle się czujesz po hydro dzień po...
2. Stilnox, ale jest najdroższy, w aptece poproś o jakiś tańszy polski generyk jeśli nie chcesz tyle bulić.
Powodzenia ;-)
off
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.