Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 520 / 18 / 0
Ja tam trochę tabaki do zolpidemu/innych kresek dodaję, ale to raczej dla smaku. Tak mniej więcej w skali 3:7 (30% tabaki, 70% innych specyfików). Wydaję mi się, że tabaka trochę pomaga w wchłanianiu, ale to moje subiektywne odczucie :)
  • 809 / 15 / 0
cały zolpidem, chciałem się dziś wyspać, wciągnąłem 40mg o północy, mamy 4:51 i tyle było z mojego snu. z tego żalu ide się nażreć trampka.
btw u Was te wszystkie rekreacyjne użycia znikaja równie szybko? Na mnie podczas jednej paczki zadziałało dwa razy fajnie, realistyczny pół sen, halucynacje słuchowe; raz po dawce 20mg, drugi raz po 40. Poźniej wciągałem po dwa razy tyle i szedłem spać. Ale za to idealnie podbijało nooding w połączeniu z tramadolem.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2012 przez eis, łącznie zmieniany 1 raz.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 31 / / 0
Mi zolpidem kompletnie nie pasuje do trampka, dwa razy zarzuciłem i dwa razy usnąłem. Tramadol u mnie mocno podbija działanie zolpidemu i głownie na tym polega "faza" po tym mixie - na zaśnięciu więc dla mnie dla mnie marnowanie trampka.
Uwaga! Użytkownik SnifSnif jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
A mam pytanie czy kodeina podbija działanie zolpidemu.
  • 1599 / 47 / 0
Pytałem wcześniej na to bo dzisiaj udało mi się załatwić lek onirex i do tego 2 opakowania eferaganu codeine z tym, że na początku wziąłem 120 mg codeiny z tego eferaganu a potem 60 zolpidemu mg i już się zaczęło, ale to nie było jeszcze to więc postanowiłem wziąść 40 mg zolpidemu. I muszę się pochwalić, że za 10 mg * 20 tabt zapłaciłem 8.73 zł
  • 734 / 6 / 0
Siemanko wszystkim mam tu pytanie do ludzi co siedza w temacie.....nalogowo jakies pol roku temu ze 2-3 miechy jadlem klony dwojki nawet po kilka na dzien wiec pewnie tolerancja sie nabila..i teraz mam ciezki oboz zapierdalam 2 razy dziennie po kilka godz ale to sa sztuki walki czylki jak sie klade to nie moge usnac z bolu..czasem usypiam dopiero o 3-4 w nocy ...i nastepnego dnia jestem jak flak ...wiadomo regeneracja jest wazna..jak myslicie czy od tego pol roku mogla tolerka spasc tak ze teraz bede jadl przez te 10 dni 1 tablete sanval na sen...bo jak sie wyspie dzialam jak robokop a inaczej to chujnia :D a moze sanval + piwo bedzie lepiej .. co o tym myslicie ?? Bo nie latam teraz po lekarzach nie chce mi sie w to bawic...a tym razem potrzebuje nie do celow rekreacyjnych tylko jako lek na sen :D obiecuje ze nie walne w kichawe %-D
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
Sanval + 4 piwa i będziesz spał jak zabity.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 31 / / 0
2 tabletki jakiegokolwiek Zolpidemu (najlepsze są IMHO Nasen, Hypnogen, Sanval też może być) podlane jakimś alkoholem (ja bym proponował raczej 0,2 wódeczki, ale to kwestia gustu). Pół tabletki można pokruszyć i wciągnąć przez nos, a resztę połknąć. Jakby było mało dorzucić jeszcze tabletkę zolpi i dobranoc.

-08 lip 2012, 13:33-

Czy klemastyna podbije zolpidem? Jeśli tak to kiedy ją zarzucić?

-24 lip 2012, 13:00 -

Odświeżam temat czekam na sensownie propozycję podbijania zolpidemu, bo mnie już to ustrojstwo nie klepie! Ja zjadłem już 1 Grypolek (DXM, paracetamol), 2g klemastyny i to tyle pomysłów, kasy brak,w apteczce pusto...chyba, że polopyryna??? any suggestions?

Pomyliłeś forum ze swoim blogiem, tu się rozmawia, a nie zamieszcza melancholijne monologi w aktach, zaraz to scalimy, ale profilaktycznie, na przyszłość Cię ostrzegam - BelialGlow

Scalono - BelialGlow
Uwaga! Użytkownik SnifSnif jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 6 / 0
Alkohol.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 329 / 5 / 0
Ciekawostka: Zauważyłem, że wmoim przypadku mocne przymknięcie oczu powoduje uwydatnienie "halucynacji" po zolpi. Ściany znacznie mocniej falują, zaczynają się zmieniać. Pojawiają się nowe drzwi i pokoje w moim domu :nuts: a wokół mnie przechodzą tajemnicze postacie. Ktoś oprócz mnie zauważył takie działanie?
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.