Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 416 / 18 / 0
Większość odchodzi z forum. Umierają nieliczni. Jakie życie, taki rap!
  • 839 / 67 / 0
Blue_Berry pisze:
Strangled Cat pisze:
Może nie jest to aktualna użytkowniczka, ale dzisiaj dowiedziałem się, że Dolcze nie żyje...
Trolling? Jeśli nie, to: kurwa, wreszcie zdechła ta pusta ściera.
Potwierdzone info, umarła z powodu hcv. Proszę nie obrażać mojej świętej pamięci przyjaciółki..
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1342 / 48 / 0
zjedzmy tłustego steka na cześć świętej pamięci Dolcze [*]

:'(
SESH
  • 3854 / 314 / 0
Znając życie, to pewnie sama jest sobie winna, że doszło do HCV.

Kto zaadoptuje jej (?) tukana ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 382 / 0
fuko pisze:
Blue_Berry pisze:
Strangled Cat pisze:
Może nie jest to aktualna użytkowniczka, ale dzisiaj dowiedziałem się, że Dolcze nie żyje...
Trolling? Jeśli nie, to: kurwa, wreszcie zdechła ta pusta ściera.
Potwierdzone info, umarła z powodu hcv. Proszę nie obrażać mojej świętej pamięci przyjaciółki..
Pokaż mi nekrolog, trollu.

Swego czasu również moja "przyjaciółka", a raczej osoba, z którą można było porozmawiać nie o pogodzie i przy okazji się czegoś dowiedzieć. Potem kontakt się urwał. Dokładnie w momencie, w którym stwierdziła, że zaczęła ogarniać życie.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
to naprawdę dobry pomysł, jednak szokuje kiedy czytasz, że ktoś kogo posty czytałeś niedawno właśnie odszedł, jakoś do mnie dociera nieprzyjemny ucisk moralny kiedy czytam, że ktoś się zaćpał.
Then I looked over
Just in time to see her smiling back at me
And saying everything's OK
As long as you're inside my blue veins
Your blue veins
  • 194 / 6 / 0
Szok to jest wtedy, jak rano gadasz ze starym, a w południe patrzysz an on sobie wisi :), a nie jak jakiś random z neta się zawinie.

Apetyt rośnie w miarę jedzienia
  • 263 / 10 / 0
No kurwa musiałeś dojebać smutnostką w ten jakże miły poranek co nie ?:)

Temat nazywa się zgony użytkowników i może trzeba by to trochę uszanować - a nuż ktoś poznał tu na prawdę dobrego znajomego?Żalisz się nam? Też przeżyłem kilka śmierci różnych osób , znajomych , w rodzinie i kilka razy też byłem świadkiem jak ktoś umiera więc nie pierdol mi, żeś taki bidny.

A co mnie obchodzi jakiś random tata?:)
  • 569 / 19 / 0
U mnie na rewirze, była podobna sytuacja

Typ się powiesił na słupie, dzieci do szkoły idą, a tu gość sobie wisi...
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 56 / 0
Piekna metafora Buddy opuszczajacego swoj palaac i widzacego smierc.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
Zablokowany
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.