Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 560 / 9 / 0
hyper85 pisze:
Nie będę się powtarzał że nie ćpam.Ale naprawdę,ale tak naprawdę wam współczuję nałogów.Jestem na forum od jakiegoś czasu,zmarło w między czasie chyba 4 użytkowników,czytałem ich posty .Ciężko mi w to uwierzyć to jest b.przykre.pzdr Was
Melancholiczka z ciebie. Lepiej nie współczuj za bardzo, bo się rozkleisz i zaczniesz brać albo chlać. Jeden wcześniej drugi później... Brat mojego szwagra, dla przykładu popełnił samobójstwo, bo rzuciła go dziewczyna. Gdyby tylko miał choćby benzo to by tego nie zrobił. Co dzień patrze na ludzi czystych od uzależnień, ale u nich frustracja i napinka jest na porządku dziennym- siwieją od tego.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 103 / 0
axolotl pisze:
hej, tu dziewczyna rrd.
chciałabym sprostować informację o "złotym strzale z tramalu", nic takiego nie miało miejsca. nie mam zamiaru wdawać się w szczegóły odnośnie przyczyn zgonu, ale wszystko wskazuje na wypadek.

pogrzeb odbędzie się jutro (sobota), jeśli ktoś czuje silną potrzebę pożegnania go osobiście, może do mnie napisać, podam szczegóły.

jan potocki - cieszę się, że tak go zapamiętasz :heart: w końcu poznał mnie :3, ten ostatni rok który razem spędziliśmy to było mnóstwo pięknych chwil i przygód, w tym dwa miesiące wspólnej podróży autostopem, pokazał mi tyle świata. przez ostatnie trzy miesiące, jak sam mówił, był szczęśliwy - a ja razem z nim.

axolotl współczuję bardzo Tobie straty, musiał być wspaniałym przyjacielem, a Chłopakiem dla Dziewczyny, nawet sobie nie wyobrażam, szkoda i żal, smierc bywa czasem niewspolmiernie niesprawiedliwa i niepojęcie okrutna, poza prawami natury i ewolucji, poza czasem i przestrzenią, poznałem ją blisko i tą bezradnosc z Jej przyczyny, która sprawia, żywych pozostawionych w Samotnosci we Wszechswiecie bez odpowiewdzi z Ciszy i w Ciemnosci na planecie zwanej Ziemia, nikt nie zna powodu naszego istnienia, albo There's a starman waiting in the sky \ Made on Comet's Tail Stardust - that was just only random hazy cosmic jive! \ He's told us not to blow it _ Cause he knows it's all worthwhile, lub jak kto woli Z Prochu powstałes i .....

Ground Control to Major Tom
Your circuit's dead,
there's something wrong

Can you hear me, Major Tom?

.............................Nothing.

Here am I floating
Far above the Moon
round my tin can
Far above the world

Planet Earth is blue
And there's nothing I can do.

https://www.youtube.com/watch?v=cYMCLz5PQVw

No i na pewno nie jestes sławetną Igą.F :-) przez takie Igi, upadają wrażliwi chłopcy, na przykład tacy jak ja onegdaj byłem, zanim się stałem nieczułym, zaćpanym skurwysynem ze złamanym bocianim sercem zdradzony we wspólnym gnieździe m.in. przez pewną Dziewczynę...
Ostatnio zmieniony 15 października 2016 przez jan potocki, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
Czyli rrd potwierdzone?

Szkoda, spoko ziomek byl na tyle na ile mialem okazje go poznac.
  • 1993 / 490 / 0
Lorrenzo - Jak gadałem z nim z miesiąc temu to mówił, że jedzie na jakichś małych dawkach backlo typu 25 mg dziennie i że nawet GBL'a za bardzo nie pije bo wystarcza to jemu. To musiał być jakiś kurewski niefart bo sprawiał wrażenie ogarniętego. Raczej nikt się nie spodziewał, że odejdzie tak szybko. Do mnie jeszcze za bardzo to nie dociera ale dla jego rodziny to musi być koszmar. Przeraża mnie myśl, że tak łatwo zakończyć swoje często całkiem dobre życie przez jedną głupią decyzję.
  • 5774 / 1181 / 43
@janpotocki
Strasznie to przeżywasz. Dlaczego ?
Nie znałeś go, tamtej i mnie też.
Nie bądź taki wrażliwy. Każdy zasługuje na śmierć.
Umrzeć musi każdy, ale żyć już nie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1794 / 123 / 0
Ilu z ludzi na Ziemi zasługuje na śmierć? Więcej niż wypada o tym mówić. Niektórzy marnują cały swój potencjał dla tak prymitywnych wartości, że śmieszyć może sama ich egzystencja. Zabawne, jak wielu z użytkowników tego forum - ludzi uważanych przez społeczeństwo za jeden z gatunków pod ludzi i patologii - wykazuje się większym sercem i rozumem niż większość przeciętnych, wzorowych obywateli. Boli jak wielu umiera w niesławie przez to, że nie radzili sobie z własnym cierpieniem. Przez to, że cierpieli bardziej.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 15 / / 0
Wielu żywych zasłużyło na śmierć,a czasem umierają ci co zasłużyli na życie.
Nie ćpam .Lubię machnąć sobie zimne z lodóweczki.
  • 1674 / 125 / 0
Cala ziemia i konstrukcja swiata jest niesprawiedliwa i absurdalna a uchronic nas przed tym moze tylko smierc bo nic na to nie poradzimy
  • 94 / 2 / 0
axolotl pisze:
hej, tu dziewczyna rrd.
chciałabym sprostować informację o "złotym strzale z tramalu", nic takiego nie miało miejsca. nie mam zamiaru wdawać się w szczegóły odnośnie przyczyn zgonu, ale wszystko wskazuje na wypadek.

pogrzeb odbędzie się jutro (sobota), jeśli ktoś czuje silną potrzebę pożegnania go osobiście, może do mnie napisać, podam szczegóły.

jan potocki - cieszę się, że tak go zapamiętasz :heart: w końcu poznał mnie :3, ten ostatni rok który razem spędziliśmy to było mnóstwo pięknych chwil i przygód, w tym dwa miesiące wspólnej podróży autostopem, pokazał mi tyle świata. przez ostatnie trzy miesiące, jak sam mówił, był szczęśliwy - a ja razem z nim.
Nie znalam tego czlowieka, ale chcialabym Ci zlozyc wyrazy wspolczucia. Przezylam ostatnio podobna tragedie, jesli bedziesz chciala sluze rozmowa.
Trzymaj sie.
Staying awake to chase a dream
  • 386 / 5 / 0
sprawdzone_info pisze:
Tak się cieszył, że mu przyszły sample tego rc-opio gówna, U-cośtam.
A on chyba nie ćpał opio w ciągu, więc najpewniej tu leży przyczyna.
U-47700 - opio rc, jeśli miksował z benzo to najprawdopodobniej uduszenie (przestał oddychać). Ja mam b. dużą tolerancję na opio więc U- działało na mnie słabo połączone z klonem. Poszedłem spać, ranu budzę się z potwornym bólem głowy, pewnie z niedotlenienia. Oddech musiał być naprawdę minimalny podczas snu. Tak więc ostrzegam przed tym specyfikiem, nie mieszać z benzodiazepinami!
Co do gościa, jestem tu od kilku lat ale jakoś się mijaliśmy.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."