Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 2115 / 626 / 0
Spierdalailama pisze:
dirtysoul pisze:
Filip [cut] nie żyje?? Przecież on sobie radził jeszcze niedawno i ćpał raz na jakiś czas, w moim wieku i facebooka nadal ma..
Zastanawiałam się czy ogłaszać to tutaj czy przejdzie cichcem, ale skoro już miałam przesłanki, że hajp wie i jak teraz widzę - ktoś wykonał za mnie pierwszy krok i to napisał to pozostaje mi tylko potwierdzić.
To informacja z pierwszej ręki, ponieważ to ja go znalazłam i wciąż to do mnie nie dochodzi.

Jego konto na Facebooku zostanie usunięte na dniach, gdy tylko kurwa zaopatrzę się w jakiś mocny odurzacz i po prostu to zrobię, bo póki co nie dam rady.
A więc to Ty jesteś D., jego dziewczyną i to o nim pisałaś w temacie o radzeniu sobie z odejściem kogoś ukochanego...
Wiem, że to tylko internetowe forum, ale ściskam i chciałabym dać Ci trochę siły.

Sama dowiedziałam się o tym wcześniej, jednak nie wiedziałam pod jakim nickiem (i czy w ogóle) udziela się tutaj, rozmawialiśmy inaczej.

I... Kurwa, nie spodziewałam się, jak tylko dotarły do mnie pogłoski to napisałam wiadomość z pobożnym życzeniem, by pojawiło się przy niej "odczytane".

Ogromne wyrazy współczucia.

Jeszcze niedawno pisał mi w kontekście rozmowy o dtx - cytuję, myślę że w tej sytuacji nie jest to nic złego - "I tak, dopiero polecenie po całości uświadomiło mi, że mam problem, a właściwie- wszystko mi się sypie. Na szczęście, niektóre rzeczy dało się uratować, niektóre dały nauczkę a innych po prostu żal".

Bardzo dojrzał odkąd go "poznałam" i wygląda na to, że samego siebie nie zdołał uratować. Boli. I to jego ogromnie żal.

Usunięto nazwisko. | STR88
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 94 / 2 / 0
^w tym watku pisze piaty post wlasnie teraz. Glownie-i bezcelowo toczylam piane, dlatego ze generalnie fejkowanie smierci, co odjebalo paru userow jest dla mnie (i nie tylko dla mnie) niesmaczne, niesmieszne i powinno byc banowane, ale bawcie sie jak chcecie xD
I'm out
Staying awake to chase a dream
  • 560 / 9 / 0
London zmartwychwstał! Boże jacy wy tępi jesteście. Przecież to nie pierwszy i ostatni, który tu odrodził się na nowo. Veramid zmarł to potwierdzone info.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 123 / 0
London, ty markowałeś swoją śmierć, czy tylko jakaś plota poszła, bo ktoś miał za dużo paranoi po ketonach? Muszę powiedzieć, że odetchnąłem z ulgą, chociaż się nie znamy. Nawet się naćpałem ku twojej pamięci %-D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2918 / 242 / 0
Żadna plota, ze Zgientym, Doktorkiem i jakąś jego nowozarejestrowaną koleżanką (sorry nie pamiętam nicku a w Tasiemcu wyszukiwarka tego nie znajduje a tam ona pisała) to ustawili.
Dawny nick: tur3k
  • 438 / 18 / 0
a taki Uroboros przez nich nie spał po nocach,
opłakując Londona
zero skrupułów, ci kolesie.
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 123 / 0
No, dokładnie. Zgienty chuj łysy mi jeszcze na gadu pisał, że london zdech %-D. To ja się kurwa poświęciłem i zamiast 450 to 1350mg deksa jebnąłem, by poświęcić twej pamięci, london, całego tripa, a ty grzybie jeden żyjesz. Jak naprawdę umrzysz to nawet na blanta nie licz %-D.
  • 714 / 45 / 0
tur3k pisze:
Żadna plota, ze Zgientym, Doktorkiem i jakąś jego nowozarejestrowaną koleżanką (sorry nie pamiętam nicku a w Tasiemcu wyszukiwarka tego nie znajduje a tam ona pisała) to ustawili.
Dlatego uważam że należy zamknąć ten temat (na forum), bo posty i informacje robią się niewiarygodne. Albo dzieki tym zjebom zrobi się znieczulica i będzie "och, umarł, szkoda xD".
  • 1794 / 123 / 0
Nie zamknięty, tylko niech każdy się zastanowi jaki cel miał ten temat w chwilii zakładania.
  • 5774 / 1181 / 43
Widzicie. Już wyjaśniam.
To miało na celu wpłynąć na was, abyście się na chwilę zatrzymali i przemyśleli swoje życie.
Eksperyment społeczny, i pijackie kawały.
Chodzi o to, że jesteśmy już od dawna martwi . Większość żyje w czyśćcu, nawet o tym nie wiedząc. Rejestracja na Hajpie to jak wyrok. Nazwijcie to jak chcecie.
Sam umierałem sto razy. Zgon miałem też wczoraj na fotelu w pustym pokoju.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.