Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 2225 / 377 / 0
właściwie na co padł scr?
  • 1653 / 298 / 0
@Little_Jack stary, nadużywany żarcik :-)
@mietowy3 też chciałbym wiedzieć. A że chłop miał 35 lat, to stawiałbym na ogólną niewydolność organizmu(padnięcie nerek/wątroby/serca) w następstwie wieloletniego napierdalania dożylnego mikstur niepewnego pochodzenia, działania i skutków ubocznych. Do tego, niewłaściwa dieta/głodzenie się podczas "medytacji".
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 443 / 6 / 47
mietowy3 pisze:
właściwie na co padł scr?
Rodzina mówi "wypadek", ale wiadomo - co ma powiedzieć?
Dowiem się być może na pogrzebie...
  • 9 / / 0
Hej dawno tu nie wchodziłam jestem w szoku.
Sinnn to moje stare konto które usunełam... german znałam... jestem w szoku...

A co do Scr... To wiem że miał bardzo problemy z prawem... to też mógł być powód... Z koleji jego schizy po MXE.... Masakra...
Ogolnie jestem w szoku
  • 113 / 50 / 10
Można się w takiej sytuacji chwile zreflektować odnośnie swojego życia. Ileż to razy czułem się tak chujowo że nie wiedziałem co ze sobą zrobić, czy dzwonić po pogotowie czy może zaraz przejdzie. Albo po kilkutygodniowym maratonie podczas którego schudłem 16kg. Albo jak gdzieś się wpierdol tak dostało że łeb cały poszyty. Miałem dużo szczęścia. Ale jakby nie patrzeć ryzykowny tryb życia wiąże się z ryzykiem jego utraty. Trzymajcie się wszyscy oby jak najdłużej !
Czy ciemno, czy jasno- w dupie zawsze ciasno :gun:
  • 803 / 40 / 0
czy nie jest niestosownością życzyć ludziom, których życie nie rozpieszcza długiego żywotu?

skoro uzależnienia to ucieczka od życia, słowa "zdychaj ćpunie" winien narkoman przyjmować z uśmiechem na twarzy
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 266 / 9 / 0
Wciąż mam przez oczami ten jego avatar. Chociaż nie nieznałem goscia osobscie wydawał się spoko ziomkiem. Szok.
  • 72 / 1 / 0
Szkoda scra.....MXE niszczy banię niepolecam
Uwaga! Użytkownik DrStrangelowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2916 / 242 / 0
scr był fanem nie tylko MXE, gustował i próbował naprawdę sporo arylcykloheksyloamin, niektóre potrafią ostro zajechać nerki. Póki nie będzie oficjalnej wiadomości to wszystko pozostaje w sferze domysłów.
Dawny nick: tur3k
  • 443 / 6 / 47
Na pewno nie był osobą, która zrobiłaby coś z powodu swoich przygód z pałami. Nie miał takowych od dawna, nie tykał prawie nielegali (a tym bardziej nigdy nie trzymał ich w domu czy przy sobie) od czasu ostatniej wpadki.
@justbe jak coś to do Ciebie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.