Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 2 / 0
Na ile potwierdzona jest smierc Marlboro_Red?
Ktoś znał osobiście? Był na pogrzebie?
Bo jeśli Nie, to mogę mieć coś interesujacego.
Ale najpierw info.
  • 1876 / 193 / 0
Przecież jego zgon już dawno potwierdzony?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2897 / 613 / 10
09 grudnia 2019Gentlemenel pisze:
Na ile potwierdzona jest smierc Marlboro_Red?
Ktoś znał osobiście? Był na pogrzebie?
Bo jeśli Nie, to mogę mieć coś interesujacego.
Ale najpierw info.
Rzuć to info, nie trzymaj w niepewności.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 7 / 2 / 0
Przeglądałem sobie insta jednego z uzytkownikow [h], i trafilem na komentarz takiego użytkownika.
https://www.instagram.com/czerwone_malboro/
Ostatnie zdjęcie dodane 2 dni temu. Skleilem że był ktoś taki jak Marlboro_Red i podobno zgon, nick podobny, avatar nawiązuje i znajomy z [h].
Takie tam zbiegi okolicznosci, dlatego pytam jak bardzo potwierdzony.
  • 2897 / 613 / 10
To na 99% zbieżność nicków, mało oryginalnych zresztą. Marlboro chyba nie pasjonował się rapgrą, a nawet jeśli, to w 2016 chyba nie miał opcji siadania za kółko? Bo w 2016 ten user dodał foto zza kierownicy.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 3234 / 549 / 0
Marlboro to nie jakiś tam ćpun który umarł sfingujac swoją śmierć. To przejaw tragizmu dzisiejszego, romantyzmu wspolczesnego, i mitycznej klątwy moderatorskiej. Niech spoczywa w pokoju. Każdy kiedyś był głupi. Nie każdemu się udalo wyjść z tego amoku, głupi wiek. Przestańcie mu szukać teorii spiskowych i pozwólcie mu odejść na zawsze.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 94 / / 0
Synus [*] niestety odszedł jakoś w październiku. Długo go nie znałem... Ale cóż. Młody jeszcze był. Przedawkowal oxy. Z benzo i alko. Dorzucał jeszcze zanim spac poszedł, wieczorem jeszcze się z nim widziałem. Zawsze był dobrym człowiekiem i wesołym. Mateusz spoczywa w pokoju. Wiem, że go forum było dla niego całym światem dlatego piszę
  • 334 / 43 / 0
przeszli na wyższy poziom, też tam trafimy prędzej czy później
oby byli wolni i szczęśliwi nie czując już żadnego bólu czy strachu
taki urok tego sportu i życia ogólnie
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 98 / 0
Wierzycie w coś po śmierci? Naprawdę?
  • 1545 / 1586 / 0
17 grudnia 2019benny10 pisze:
Synus [*] niestety odszedł jakoś w październiku. Długo go nie znałem... Ale cóż. Młody jeszcze był. Przedawkowal oxy. Z benzo i alko. Dorzucał jeszcze zanim spac poszedł, wieczorem jeszcze się z nim widziałem. Zawsze był dobrym człowiekiem i wesołym. Mateusz spoczywa w pokoju. Wiem, że go forum było dla niego całym światem dlatego piszę
jestem tu juz troche, a nick mi zupelnie nic nie mowi...moze to nastepny slawny raper, o ktorym nikt nigdy nie slyszal ? :D
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.