Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 613 / 10
[mention]Ekstremalny[/mention], Grentoo czy Grenseal? Nie pomyliłeś osób?
Bo paczka z Japonii to zapewne chodzi o tę Ulę?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 26 / 1 / 0
Nie wiem, nie orientuję się co brał. Grentoo, kolega z prawdziwej rzeczywistości, osiedle po drugiej stronie miasta. Niestety nie miałem kontaktu z chłopakiem od 2016
Uwaga! Użytkownik Ekstremalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 613 / 10
Grentoo znam jako "znajomego znajomego", owy znajomy to pewne źródło, więc dodam, że Grentoo najprawdopodobniej przedawkował MAF z U47.
  • 1916 / 335 / 2
Ehhh, jak z nim rozmawiałem mówiłem żeby uważał... jak coś to kawa, zimna woda... ale jak widać tu już w grę wchodziło coś innego. Jak go zapytałem po szpitalu, po czym tam trafił to napisał (jedna wiadomość z priva nie zaszkodzi):

"Cyklo najprawdopodobniej bo zlizałem go z której nie trza było.

To od Ciebie miałem te dwa gity ulki + ten pent?"

Nie wiem o co mu chodziło, ps ja u nie wysyłałem.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 5 / 0
07 grudnia 2017Virus0 pisze:
mafa/fufa
Co to za cuda? A odnosząc się do postu GG Allina bo to ja zacząłęm a wywołał się mały moralny dyskurs. Szkoda każdego człowieka, choć każdy kiedyś umrze. Faktycznei jesteśmy społecznością i jedni się z nią zżywają, mają znajomych inni mają na to wyjebane. Mi szkoda ludzi którzy przedawkowali nieświadomie. Świadome ćpanie w znaczeniu że biorę dawki które nie zagrażają życiu to raczej tylko wierzchołek góry lodowej. W końcu ćpanie to całkowicie świadomy proces, chyba że mamy na myśli wlanie do herbaty psychodelików i wtedy o braku świadomości nie ma mowy. Podobało mi się zapytanie, czy osoby która ćpa świadomie bądź będąca w momencie utraty kontroli byłoby żal bardziej. Cel ten sam - śmierć. Nie życzmy jej nikomu, bo jednak wszyscy tu się staramy wspierać i zbierać informacje tak aby tych problemów było mniej. Są tu odpałowcy co napierdalają po kablach co leci, ćpają w miksach których nawet nie zaleca się by łączyć. Jakie kto z tego wyciagnie wnioski to myślę jest kluczowe. Dziś nikt nie umrze, jutro nikt nie umrze, a za dwa tygodnie możesz tu być ty. Też byś chchciał być tak besztany, nazywany najgorzej jak się da ROPIEŃ, ĆPUN, WENERA, DEGENERAT. NIe jesteśmy y. wzorami ale też mamy problemy. Nie muszę mówić jakie, to problemy indywidualne. Ty ćpasz bo coś ja ćpam bo lubię. To jak ktoś mowi że lubi to mimo wszysto podświadomie też ma problem. Pierdolę ten temat, wolałbym teraz być z moją kobietą i czuć że jest dobrze. Mam do napisanisa jeszcze wiele na tym forum, nie tyle chcąc tu zaistnieć a zostawić jakieś doświadczenia i porady. Jak ja 3 lata temu czytałem was i uczyłem się, tak wy przyszli może będziecie w stanie coś z tego zrozumieć.

Żyjmy bo śmierć jest cicha. Ona nic nie zmieni
Pozdro tym z którymi mógłbym się dogadać siemano
  • 502 / 40 / 0
[mention]pasoŻyd[/mention] maf=metoxy-Acetyl-fentanyl, fuf= furanyl-fentanyl
  • 1179 / 124 / 0
A co się stało @greenawave ? Przedawkował, czy co?

Smutny wątek. Bardzo mi żal tak młodych ludzi, którzy dopiero wchodzą w dorosłe życie, choć są to dla mnie obce osoby.
  • 2897 / 613 / 10
Nieznana jest przyczyna śmierci Greenwave. Wiadomo, że zmarł w szpitalu, więc zapewne przedawkowanie.
  • 1794 / 123 / 0
15 grudnia 2017serotoninowy pisze:
Ja kojarzę takiego usera pod nickiem Śpiący. Podobno też zasnął na wieki jakby ktoś miał pewne info to by się dodało do listy bo na forum tylko podejrzenia.
Niezła ironia losu, co...?
15 grudnia 2017jabolman pisze:
Sama lista z nickami i przyczyną- spoko. Ale czy dopisywanie daty to już nie przesada? Wątpię, żeby ktoś chciał, żeby po śmierci, powiązano go z kontem na forum. Dzięki właśnie takim informacjom.
Treści własnych postów na HR nie można usunąć. Po co dawać ludziom, będącym nie w temacie, takie możliwości? Kto wie, ten wie i wystarczy.
Komu by się chciało szpiegować nieboszczyka? Żadnych profitów, a dla nas - znajomych - tlo dość cenne informacje - choćby i dla zwykłej psychologicznej ciekawości.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 904 / 175 / 0
Taki człowiek ma rodzinę, znajomych. Jeżeli w trakcie życia nie wiedzieli o tych "zainteresowaniach" to po chuj mają się później, przypadkiem, czegoś dowiedzieć? Zapewniam, że czytanie postów gościa, który się przekręcił przez dragi, nie było by dla nich niczym przyjemnym. Nie każdy jest takim patusem, że ma wyjebane na swoje bliskie otoczenie.
Co najbardziej odstrasza samobójców od podjęcia skutecznej próby? Myśl o bliskich.
Ale [mention]GG Allin[/mention] możesz na nas liczyć, będziemy pamiętali żeby Ci coś na podróż tam zapakować, skoro lubisz. %-D

[mention]Uroboros[/mention] trochę empatii. Teoretycznie- jakby Ci brat odleciał po dragach to szukałbyś przyczyny i myślę, że całkiem sporo czasu byś na to poświęcił. Ciekawe czy przyjemnie byłoby Ci czytać jak opisuje tripy, znając zakończenie. Albo jak przegina czy narzeka, że ma brata pizdę który go olewa, a miał nadzieję że mu pomoże.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.