Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
11 marca 2022blokowiska666 pisze:
Ziołozioło chyba podobny manewr odjebał.
Użytkownika Ziołozioło znałam osobiscie. Powiesił się.
  • 58 / 4 / 0
@Niezadowolona a ja czytałem że przedawkował? Masz jakiś link?
  • 4316 / 699 / 2117
@dngkdh było tych dyskusji tutaj od chuja. STR o tym pisał, potem ta dyskusja krążyła, aż w końcu ktoś potwierdził. Zioło się powiesił, jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś inne newsy, to czekamy na oświecenie, ale chyba raczej wszyscy są przy tej wersji, bo innej nie ma. Gdzie Ty niby czytałeś/aś, że przedawkował?

Podobno @Grzesiu11 nie żyje, takie informacje gdzieś padły. Ktoś jest w stanie potwierdzić lub zdementować ową informację?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1993 / 490 / 0
O tak sobie przypomniałem, że od kilku ładnych lat nie żyje drk (qtacz). :płacz:
  • 232 / 108 / 0
01 lutego 2023Niezadowolona pisze:
11 marca 2022blokowiska666 pisze:
Ziołozioło chyba podobny manewr odjebał.
Użytkownika Ziołozioło znałam osobiscie. Powiesił się.
zarąbisty diss na Guziora nagrał, często do niego wracam. Szkoda, że sam skończył tak, jak życzył Matiemu...
Swoją drogą zabawna sytuacja - kiedyś wszedł na ten stary, hyperrealowy czat, kiedy miałem jeszcze ksywkę "matiguzior" i dla beki wszedłem z nim w sprzeczkę, pewnie udawał ale sprawiał wrażenie jakby mocno uwierzył w to, że ja to serio ten raper Guzior (XD)

https://www.youtube.com/watch?v=6OOxm-SLRXk
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 3542 / 577 / 1
09 lutego 2023KapitanAizen pisze:
O tak sobie przypomniałem, że od kilku ładnych lat nie żyje drk (qtacz). :płacz:
Pamiętam jego leśne zdjęcia, i nie tylko..

Niedługo, za 2 tyg będzie 10 lat jak wintermute / victor nie żyje ;-(
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 4894 / 853 / 0
@statyczny no życie zweryfikowało, swoją drogą to nie wiedziałem że zioło był raperem i poniekąd pomógł się wybić guziorowi. Diss niezly.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 4 / 0
dołączyłabym do tego grona w nocy z 12 na 13 grudnia 2021 roku
prawie mi się udało :/
tu macie kartę wypisową

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.1575 ... e=64354211
  • 0 / / 0
Siema, jestem tu nowy, ale liczę na waszą pomoc i wyrozumiałość. Mam nadzieję żę trafiam tematyką w wątek i nie jest to offtop.

Jestem bratem Nozera. Część z was pewnie może go kojarzyć, niestety zmarł prawie 4 lata temu. Z tego co ogarniam to był tu znaną osobą. Wiadomo, śmierć Nozera dla rodziny ciężka sprawa. Wszyscy z nas wiedzieli też o tym że udzielał się tutaj, i tutaj rozgrywało się jego drugie prawdziwe życie, ale nikt w świetle wszystkiego co się stało nie miał siły wertować setki wiadomośći i czytania dogłęgnie o tym co go zabiło. Teraz minęło jednak trochę czasu, przewertowałem trochę wiadomośći na przestrzeni wielu lat forum. Padało dużo wiadomości o tym, że jest ważną osobą i nawet hasła "wyhajpowany nozer".

Chciałem się dowiedzieć od osób które go kojarzą czy znają internetowo czy też na żywo, żebyście napisali parę słów o nim jako o osobie - kim był i jakie mieliście o nim zdanie. Jak się domyślacie znamłem go z innej strony niż wy ;) I czy jest w stanie ktoś mi wytłumaczyć na czym polegała jego rozpoznawalność w tym świecie i czemu był tu tak znaną osobistością? Czy to tylko ilość wiadomości czy był jakimś kozakiem helu czy ocb.

Generalnie jest to dla mnie bardzo osobisty temat z którym czuje, że mogę się już zmierzyć i przez pryzmat tego że nie jestem użytkownikiem helu ani innych ciężkich dragów proszę o wyrozumiałóść.

Pozdro
  • 3234 / 549 / 0
Mój post może nie będzie pomocny ale podpowiem co myślę.

Ogółem:
Wielu tutaj jest rozpoznawalnych przez znaczną ilość udzielania się w postach. Wprawni weterani którzy mają dużą inteligencję często są doceniani za to jaka maja znajomość substancji i ogólnie czasem zwykła przebojowość nastraja pozytywnie, to taka forma ćpania na sucho. Jeśli forum było drugim życiem może nie układało mu się w tym pierwszym ale tego nie okazywał. Napewno był to inteligentny człowiek. A dlaczego nie żyje? Bo narkotyki zabijaja niezależnie od tego kim się jest i jaką wiedzę posiada. Szczególnie opioidy.
Bardzo zdradliwe substancje.

Personalnie:
Nie znam ale ja tylko chciałem napisać że dla mnie był jakoś bez powodu a zarazem wyjątkowo miły i to nie puste słowa. Czasem potrafil napisać post sam z siebie tylko po to żeby przekazać sympatie. Czuć było od niego ciepło, niż zwyczajna pogardę jaka darzą sie tu ludzie. Możliwe że był i na trzeźwo w tym swoim pierwszym życiu niesamowitą osoba. Nie wiem.

Gdy były pierwsze informacje o śmierci trochę się zmartwiłem że uzależnienie zabrało na zawsze tego człowieka, czytałem owczas niepotwierdzone info że był na odwyku i uciekł (?) i załadował sobie hel w dawce niezwazajac na obniżenie tolerancji co jest bardzo częstą przyczyną śmierci i nie było to w żaden sposób zaskakujące jednak smutne. Jak było naprawdę nie wiem. Ale coś w sobie wyjątkowego miał skoro piszę tego posta jednocześnie mając totalnie gdzieś innych randomowych zgonów z tego działu, nawet jak ich kojarzyłem.

Ciekawym zbiegiem okoliczności jest to ze dzisiaj sobie załadowałem kodeinę. Taka helupa w wersji demo. Z tym że miałem już nie ćpać bo wracam do zdrowia pod opieką dobrego lekarza. Ale to bardzo podstępny nałóg. Niebawem idę do na terapie indywidualna ale wątpię czy da się z tego wyjść na zawsze. Brałem nałogowo wcześniej też inne substancje ale opio to coś czego człowiek nie powinien poznać. I akurat wszedłem z ciekawości na ten dział czego nie robię zazwyczaj i sobie przypomniałem o użytkowniku Nozer.
Nie wierzę że to już 4 lata minęło.

Życzę wszystkiego dobrego.
Nie ma co się smucić i odgrzebywac domyślam się niełatwych wspomnień szczególnie na tym forum.
Ale jeśli życie po śmierci istnieje to napewno jest w niebie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.