Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 926 / 287 / 5
@TymekDymek Nie, nie da się. Choćbyś nakazał chodzenie do szkoły i walił ludzi tabliczką po łbie to nie zmusisz ich do przeczytania czegoś i zdobycia wiedzy. Zwłaszcza gdy coś jest dłuższe i bardziej skomplikowane niż tweet.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2905 / 238 / 0
06 stycznia 2025TymekDymek pisze:
Może wypadałoby jakoś wymusić na nowych czytanie tego zanim zadadzą pytanie, bo przeczytałem ostatnie 5 stron tematu ogólnego i jakie bzdury tam ludzie piszą to głowa mała, na czele z jakimś "kompetentnym" co w jednym poście pisze kilka bzdur typu muscymol to dysocjant
Jak masz jakieś zastrzeżenia co do wiedzy przekazywanej na forum przez Kompetentnych to pisz tutaj. Nie może być tak, że ktoś, kto ma rangę Kompetentnego wypisuje bzdury a później inni ludzie w to wierzą, bo dana osoba "lepiej się zna".
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
  • 1188 / 453 / 0
To bym często musiał zgłaszać, a nie chce mi się, nawet moje posty sprzed 2 lat mają czasem nieścisłości.

@Detronizator2 po prostu przed napisaniem/wysłaniem posta przez nowych użytkowników powinno się wyświetlać okno dialogowe z pytaniem czy na pewno się zapoznało z FAQ i czy tego pytania przypadkiem tak nie ma, bo jeśli jest to post zostanie usunięty i ew. ostrzeżenie. Proste i skuteczne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Brytyjski turysta wpadł w szał na lotnisku. Nagle z kieszeni wypadły mu narkotyki

Brytyjski podróżnik wpadł w szał na lotnisku na wyspie Phuket w Tajlandii. Nagle z jego kieszeni wypadły narkotyki. Został natychmiast aresztowany przez lokalne służby.

Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.

Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej

42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.