Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 2 / 0
Niestety było to między kwietniem a wrześniem 2016
  • 3455 / 555 / 2
Mnie w związku z zamawianiem notorycznym przez sklepy online zaprosili na komendę w celu sprawdzenia, czy miałem jakieś problemy zdrowotne po tych środkach chemicznych, wypytywali się tylko o moje zdrowie i nic poza tym, żadnych zarzutów mi nie postawiono, wypytywali się tylko o moje zdrowie, chodziło im o to, czy nic mi na zdrowiu nie ucierpiało i jakby tak było to sklepy miałyby po d*pie przez to :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 328 / 100 / 2
@Mefistofeles1945
Też mnie kiedyś wezwali dokładnie z tego samego powodu. Chodziło o to, ze vendora chcieli dojebać na siłe za
Art. 160 KK § 1. Kto naraża człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
  • 3455 / 555 / 2
@izopropylofenidat dokładnie tak było. Ale ja im zaswiadczylem że jestem zdrowy i vendor nie dostał po d*pie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 2 / 0
A czy przyznanie się do nieszkodliwości tej substancji dla swojego organizmu nie oznacza przyznania użycia go, co daje podstawy żeby postawić zarzut o udostępnianie substancji psychoaktywnych? Ja zawsze mówiłem że kupiłem do kolekcji w albumie a później wyrzuciłem. Pies musiał słyszec tą bajkę tyle razy że nawet nie zareagował 😁
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.