Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 1397 / 88 / 2
@DexPL Tak pomyliłem się to raczej piszę się w czasie przeszłym, że była wystawiana jeśli chodzi o konowałów na zwykłej tylko, tam trzeba zaznaczyć substancje czynną i jest trochę inaczej wypisywana..Ja dodam tylko, że policja lubi łapać za klasyczne narkotyki i ogólnie sam posiadałem na przykład metadon i Xany bez recepty jak miałem przeszukanie i to mi zostawili.Wszystko w stystemie, nic bez systemu.
action movie:gun:
  • 17 / 7 / 0
A jeśli lekarz przepisuje nam jakieś leki, powiedzmy alpre a jednocześnie /zamiast wizyty u lekarza zamawiamy paczuszkę w necie i dochodzi do przypału, czy to zmienia w jakiś sposób naszą sytuację? 🤔
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.