Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy już w ogóle klapa i nigdy nie będzie mi dane spróbować tego jakże zachwalanego przez moje obecne towarzystwo 'boskiego specyfiku'?
Firma ślusarska przejdzie?
Ale do NL nie chcą już wysyłać od 1 stycznia.
Kurwa, to było źródło zajebiste.
09 października 2018mala__biala pisze: Czy jeżeli mam w rodzinie osobę, która od kilkudziesięciu lat prowadzi firmę w branży motoryzacyjnej (wulkanizacja, wymiana opon, wyważanie kół, prostowanie felg i takie tam) to w dzisiejszych 'trudnych czasach' istnieje jeszcze jakaś możliwość bezprzypałowego zamówienia tej substancji?
Czy już w ogóle klapa i nigdy nie będzie mi dane spróbować tego jakże zachwalanego przez moje obecne towarzystwo 'boskiego specyfiku'?
09 lutego 2019london5 pisze:
Ale do NL nie chcą już wysyłać od 1 stycznia.
Ale odpuszczę.
Nawet nie dlatego, że trudny do zdobycia. Bardziej chodzi o to, że co najmniej cztery pierwsze strony tego wątku przekonały mnie, że jednak picie rozpuszczalnika jest zbyt szkodliwe dla mózgu. Bezzasadna agresja, zwyczajne ogłupienie... Dzięki, nie. Już wolę pozostać opiowrakiem.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.