Leczenie eksperymentalne 4 rzutu to m.im ketamima
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Jeszcze łapie mnie depresja. Biorę fevarin max dawkę + benzo lecz rzadko.
Od lat się leczę i chuj.
Czytałem o eksperymentalnych lekach tj ketamina tylko to w US.
Są jakieś radykalne metody? Może stymulacja mózgu? Kurwa jestem w błędnym kole, zmieniam psychiatrów jak skarpetki i nie czuje poprawy
Jak już coś to celuj w Concertę 18 mg, chyba w miarę bezpieczna opcja - i pilnuj dawek, nie przeginaj.
U mnie na deprechę sprawdza się paroksetyna w dawce 20 mg.
Oczywiście gdybym nie wykonał tych czynności członkom mojej rodziny stałaby się krzywda. Przeszło po jednej wizycie u psychologa i wmawianiu sobie, że to tylko natrętne myśli i nic się nie stanie.
Przyczyną OCD jest według mnie wiele sprzeczności jakie człowiek zauważa w życiu codziennym, zobaczenie że świat nie jest taki prosty, jak wpajali nam rodzice i szkoła. Odkrycie prawdy jaką jest pokazuje niesprawiedliwość tego świata, jego powierzchowność. Dodatkowo zwróciłbym uwagę na genetyczne uwarunkowania odczuwania lęku. Po prostu u części ludzi już od najmłodszych lat poziom lęku jest na wysokim poziomie, przez co łatwiej jest natrętnym myślom przejąć kontrolę nad umysłem.
Jeśli piszesz szczerze, to ,,WOW'' - podziwiam, gratuluję i zazdroszczę.
Byłem wtedy dzieckiem, nie wiedziałem nawet że to zaburzenie psychiczne. Pamiętam jedynie, że sprawiało mi to duże cierpienie, tłumiłem wszystko w sobie, często płakałem. Teraz oceniłbym to na kilkumiesięczny epizod nerwicy natręctw. A ta jedna wizyta pomogła bo ktoś mnie w końcu zrozumiał, bo wiadomo jak to z rodzicami.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”
W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.
Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę
Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.