Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
kujawsko-pomorskie trzeci rok już staram się rozdziewiczyć z łysiczkami, ale nie jest mi dane. Okolice Bydgoszczy, magicznymi grzybkami nieusłane. Czy ktoś z tej okolicy ma jakiś ,,doświadczenia''. Czytam/szukam... Czy tylko powój pozostanie? Jeszcze się nie poddaje.
  • 72 / / 0
malopolska: 398 w niecala godzine!
  • 1392 / 10 / 0
50pln pisze:
malopolska: 398 w niecala godzine!
Która część województwa?
  • 460 / 4 / 0
Wrocław- 10 okazów w 20min.
  • 2372 / 56 / 0
watchman, też próbuję w kuj-pomorskim (okolice Chełmna) i powiem, że ciężko... Jedynie amanity (i to nawet dużo). :D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 21 / 1 / 0
północne podkarpacckie = około 320 w 1,5h we dwóch, łąki szaleją :D jakbym siedział cały dzień to bym i 2000 narwał ;p pozdro
  • 7 / / 0
Piatego listopada w sobote 54 sztuki w bieszczadach.Wiekszosc podsuszonych i wiele malych i niewyrosnietych ale byl calkiem spoko trip.
  • 2 / / 0
Tydzień temu 46 sztuk - środek podkarpacia w ponad 2h, mam nadzieje że w tym tyg. będzie lepiej ;)
  • 72 / / 0
dsn: poludniowa czesc!
  • 159 / 6 / 0
Jade zaraz na pole :), tak mi sie wydaje ze i tak raczej nie uda mi sie nic zagarnac, ( mrozy ), ale moze jakis tam troche szczescia sie trafi i potripuje :D, nie tripowalem juz 2 lata i teskno mi za ta faza, wczesniej byla ogromna pustka na polach, a tak mi sie wydaje ze "pociag" z sezonem juz zaczyna odjezdzac ... takze albo dzis, albo wcale :S
Gratuluje z gory wszystkim tym ktorym sie udalo potripowac w tym sezonie :)
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.