Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 57 / 1 / 0
Snieznik, 80szt. w niecala godzine ;] Dzisiaj pierwszy wysyp, wczoraj tylko 10 w tym samym miejscu
  • 61 / / 0
u mnie już trzecia wyprawa zakończona niepowodzeniem. w beskidzie małym jeszcze się nie zaczęło
  • 2 / / 0
250 w dwie osoby :D okolo godziny. Polodnie Pomorskiego. Ogromne sztuki co niektore srednicy 3cm
  • 755 / 19 / 0
podrozniczy pisze:
Witam,
woj. podlaskie ,ta sama miejscówka o której wspominałem wyżej , 40 szt. w przeciągu godziny .Jeszcze nigdy nie zbierałem grzybów w taką pogodę,gorąco aż pot skapywał mi z czoła , dużo okazów wyschniętych , potrzeba deszczu !
siemasz, gdzies dokladniej podlaskie, bialystok, okolice, w kierunku na.. ?
w pierwszym tygodniu wrzesnia w kierunku na sokolke-suprasl nie znalazlem nic na starych miejscuwach.
jutro wsiadam w rower i jade. a jak znajde, to bede tanczyl na trawie az spadnie deszcz :-D
  • 42 / / 0
byłem wczoraj, sucho i tylko 7sztuk w 1h z kumplem to niech się rozpylą, jak nie spadnie deszcz :finger:
nie wybieram sie ponownie :P pozdro
  • 33 / / 0
Na Podlasiu pupa przez słońce pierwszy rzut został przez nie zmasakrowany i to nie tylko kosmitów ,ale też całej reszty. Rozejrzyj się w tam tym roku, gdzie nie spojrzysz rósł grzyb.
  • 1384 / 13 / 0
zach-pom-8szt-namierzone(nie zjedzone-zjadłbym gdybym namierzył-ponad20)-w2godziny-KURWA
-albo są za ciepłe noce jeszcze,albo ktoś mi miejsce ukradł-albo się grzyby się wyniosły(choć wątpie-dalej się krówki pasą-naokoło lasy)-ALE TEŻ NIE ZBIERAŁEM OD5-6LAT.
A opadów sporo-powinny grzyby być-albo za wcześnie jeszcze...
  • 78 / 1 / 0
Jak tam sytuacjach w lubelskim? Ktoś się orientuje co w trawie piszczy?
  • 12 / / 0
Hej, jestem początkującym "podróżnikiem", na razie doświadczenie tylko z ziółkiem:). Mam zamiar wybrać się z przyjaciółmi do Karpacza 21 Września. Z tego co wyczytałem na forum góry są jednym z najbardziej obfitych w grzyby miejsc. Mam pytanie, czy ktoś jest z okolic albo był ostatnio w Karpaczu? Jest szansa żebym coś znalazł? Oczywiście jestem świadom, warunków, przygotowania (5 rano pobudka, ciepłe ubranie itp - przeczytałem FAQ). Proszę o pomoc i pozdrawiam :cheesy:
Uwaga! Użytkownik radd91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 1 / 0
cojones - nawet nie wylaz z domu. pacha totalna.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.