Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Witam,
woj. podlaskie ,ta sama miejscówka o której wspominałem wyżej , 40 szt. w przeciągu godziny .Jeszcze nigdy nie zbierałem grzybów w taką pogodę,gorąco aż pot skapywał mi z czoła , dużo okazów wyschniętych , potrzeba deszczu !
  • 56 / / 0
chuja tam, nie ma grzybków ;/

http://img51.imageshack.us/img51/3928/d ... 0202c6.jpg
  • 5 / / 0
100szt w godz, a moc wieksza niz rok/dwa lata temu !! szok!! zjadlem ok 30
Uwaga! Użytkownik kuchar1987 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
odwiedziłem tą samą miejscówkę co ostatnio, niestety tym razem znalazłem tylko 1 sztukę, lecz bardzo dużą i ładną.
  • 67 / 1 / 0
jutro wybieram sie na czarna, snieznik itp, zdam relacje. jak malo nazbieram to jescze raz w piatek pojade.
pozdro
  • 2 / / 0
pomorskie mało za ciepło jeszcze z dwa tygodnie i bedzie ok . Sezon sie spóźnia
  • 1392 / 10 / 0
piotr240 pisze:
jutro wybieram sie na czarna, snieznik itp, zdam relacje. jak malo nazbieram to jescze raz w piatek pojade.
pozdro
A po co to komu wiedzieć, człowieku? Napisz relację jak wrócisz, nie spamuj.

Obydwa posty do kasacji.
  • 3 / / 0
Beskid niski 7 sztuk, ale może to być spowodowane tym że dopiero szukam miejscówek. Pierwszy sezon w życiu :P

Rzeczywiście pośpieszyłem się sorry :blush: :blush:
Ostatnio zmieniony 13 września 2011 przez 2gr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4024 / 370 / 951
Prośba dla początkujących: nie chwalcie sezonu przed rozpoznaniem. Tu te jakoby "7 sztuk''.

http://talk.hyperreal.info/zamieszczamy ... ml#p957326
  • 1 / / 0
Panowie byłem dzisiaj na pieczarach zbierałem 2 godzinki i nic a byłem na sprawdzonej polanie na którą uczęszczam od 8 lat i zawsze jest tam ich pełno dodam jeszcze że u mnie jest bardzo ciepło i sucho mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.