Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Nie wiem czy kraj pochodzenia ma znaczenie ale paragwajskie wydają sie mieć dla mnie mocniejszego kopa.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Palosanto niestety nie posiadam, chociaż kiedyś miałem. Spoko opcja, ale z moim częstym piciem (dużo zalewam; nawet 1,5l wody użyje na sesji) nie starczało na długo tzn zawsze mi pękało. Teraz mam pseudo palosanto z gliny ale w zasadzie to nie różni sie niczym tak jak kubek z uchem.
Jak zaparzyć yerbe by Cejrowski
Smak yerby toleruje ale nie jest to jakaś ambrozja. Zawsze piłem ją dla efektów zdrowotnych i dlatego bo fajnie dybie. Podobna analogia z kawą tj niektórzy lubią z cukrem i śmietanką ale ja preferuje mocne podwójne pierdolnięcie z espresso.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
W tykwie moc suszu dużo lepsza ale dużo większe problemy z czyszczeniem.
24 listopada 2023tomekkann pisze: Tak z ciekawości, w czym pijecie Yerbę? Ja z uwagi, że dużo się przemieszcza używam Yerbomosu. Super rozwiązanie do auta/ pracy. Można dużo zalać i łatwo przenieść.
W tykwie moc suszu dużo lepsza ale dużo większe problemy z czyszczeniem.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.