Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Jak mix z alkoholem np na impreze przy dawce 1.5/3mg

podobnie jak z Xanaxem gdzie jest ogar i w miare bezpieczny mix,czy bardziej w strone jak clonem ,czyli amnezja itd i nie jest to zbyt bezpieczny mix ?

przeczytałem na ulotce ,że można dostać zapaści po takim mixie ,a tak nie było napisane w przypadku np Xanaxu i się trochę wystraszyłem
  • 98 / 3 / 0
Dwie Perły chmielowe do zjedzonych w ciągu dnia 6mg Flubromazepam. Bardzo błędne działanie błędnika ;) . Zależnie od organizmu, nie polecam alko do benzo, chyba że do ujebania się w chuj :D :gun:
Jestem trzeżwy
  • 8 / / 0
A co sądzicie o mieszance klorazepat (Cloranxen) + alko? Podobno to słabe benzo ale długo się utrzymuje.
  • 1889 / 72 / 3
klorazepat to nie benzo do ćpania tylko do leczenia albo z głębokich skrętów, albo głębokich lęków.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 8 / / 0
No to wiem. Pytam czy można zmiksować z alko? W innym temacie jeszcze zapytałem czy można z kodą? Jestem doświadczony w mieszance koda + alko, pytanie czy można dorzucić do tego klorazepat?
  • 1889 / 72 / 3
Można, ale niewiele Ci to da, tej substancji nie czuć. Ona uspokaja.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 216 / 3 / 0
Jeśli benzo do alko to tylko na drugi dzień, mała dawka ładnie działa na kaca. Przed lub w trakcie zdecydowanie nie, tracisz kontrolę nad sobą i swoim zachowaniem, robisz lub mówisz rzeczy których normalnie byś nigdy nie zrobił, ogólnie jeden wielki przypał, a najgorsze jest to, że czasami na drugi dzień nic z tego nie pamiętasz co odstawiałeś. Totalny blackout. Zdecydowanie nie polecam!
  • 1009 / 42 / 0
A ja przyjebalem 3mg clonazolamu i ok 400mg wódy w ciągu 2 godzin.
0 łuk w pamięci. Zero zataczania się. Kwestia przyzwyczajenia
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 216 / 3 / 0
Widocznie masz tolerkę, albo szczęście :-D Widziałam już niejeden raz, co "rekreacyjni koneserzy benzo" odwalali w połączeniu z alkoholem, a u mnie taki miks skończył się kompletnym brakiem pamięci z wydarzeń poprzedniego wieczoru.
  • 1653 / 298 / 0
Ja tylko raz mieszałem benzo z alko, dokładnie etizolam z jakimś browarem. Wypiłem jednego na ten etizolam i nagle poczułem się, jakbym dowalił za dużo speeda. Tragedia, nerwowość max, wszystko mi latało - pobiegłem do Tesco po mocarny mak i to dopiero zbiło ten koszmar.
Jedyny alkohol jaki przyjmuję z benzo to ten, w których są one rozpuszczone ;-)
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.